Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“FLORYA’DAKİ KAŞIBEYAZ İLE ALAKAMIZ YOK..!”

Ali Suat KAŞIBEYAZ’ın  YENİKÖY KAŞIBEYAZ

Ali Suat KAŞIBEYAZ’ın  YENİKÖY KAŞIBEYAZ BOSPHORUS RESTAURANT’ının KONKORDATO İLAN EDİLEN FLORYA’daki KAŞIBEYAZ ile ilgisinin olmadığı açıklandı..

Geçtiğimiz günlerde Florya’daki restoranlarında yaşanan ekonomik gelişmelerden dolayı Kaşıbeyaz’ın üç ay süre ile konkordato ilan ettiği Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili MuratKaşıbeyaz tarafından açıklanmıştı.. Haber ile ilgili Sozcu.com.tr’nin  Kaşıbeyaz kaynaklarından aldığı bilgilere göre konkordato talebinin Florya’daki restoranlarında işlerinin istendiği gibi gitmemesinden dolayı yapıldığı ve Kaşıbeyaz’ın biri Ankara’da, dördü İstanbul’da olmak üzere toplam 5 restoranı bulunduğu ifade edilen açıklamalarda Kaşıbeyaz’ın sadece Yeniköy şubesinin konkordato ilan etmediği haberine yer verilmişti.

Ayla KARA ÖZTÜRK :”YENİKÖY KAŞIBEYAZ BOSPHORUS RESTAURANT ayrı bir kuruluş..! ”

Bu ilginç durum ile ilgili görüş ve açıklamalarına başvurduğumuz YENİKÖY KAŞIBEYAZ BOSPHORUS RESTAURANT’ın kurumsal danışmanı Ayla KARA ÖZTÜRK ise yaptığı açıklamalarda ; ”Hepimizin şu anda içerisinden geçtiği bu zor dönemde bizim franchise marka  olarak kullandığımız  Kaşıbeyaz markası da ekstra zor bir süreç yaşıyor.Bu konuda ilk haber çeşitli basın organlarında  ” KAŞIBEYAZ” markası olarak  5  restaurant’ta  KONKORDATO  ilan edildi” haberi ile yer aldı. 

Ancak bu habere konu olup konkordato ilan etmedi diye adı haberde geçen YENİKÖY KAŞIBEYAZ BOSPHORUS RESTAURANT ayrı bir kuruluş olarak yatırımcısı ve sahibi olan Suat Kaşıbeyaz tarafından ; 13.03.2018 tarihinden beri Bosphorus  Restoran İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak  Yeniköy Mah. Köybaşı cad. No:10 Sarıyer İstanbul adresindeki nam ve unvan altında işletildiği bilinmekte..

KONKORDATO ile ”Ali Suat KAŞIBEYAZ’ın hiçbir şekilde ilgi ve alakası yoktur.

Basında çıkan bu haberlerle gerek işletmemiz YENİKÖY KAŞIBEYAZ BOSPHORUS RESTAURANT ‘ın gerekse yatırımcımız ve işletmecimiz Ali Suat KAŞIBEYAZ’ın hiçbir şekilde ilgi ve alakası yoktur. Kendisi uzun zamandır ticari hayatta  ailesi ile olan yollarını ayırmıştır.” diyerek kamuoyuna bu duyuruları ile müşterilerine hizmete devam ettiklerini sözlerinde ifade etti….

Reklamı Geç