Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GENÇLER ÇOCUKLARA ‘IŞIK’ OLDU..

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği,

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘Uluslararası Gülen Çocuk Şenliği’ kapsamında Azerbaycan, Bosna Hersek, Fas, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Litvanya, Makedonya, Rusya ve Türkiye’den yaklaşık 200 engelli ve engelsiz çocuğu 20-25 Nisan tarihlerinde İstanbul’da buluşturdu. Bu yıl çocuklara Işık Üniversiteli abi ve ablaları rehberlik yaptı.

ısıkgenccock4IŞIK ÜNİVERSİTELİ GENÇLER KILAVUZLUK YAPTI

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ekibi ve Işık Üniversitesi öğrencilerinin çocuklara kılavuzluk yapacağı Uluslararası Gülen Çocuk Şenliği’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, “Engelli çocuklara eşit yaşam haklarının sağlanması” mesajının dünya kamuoyuna duyurulması ve İstanbul’un, Türk kültür ve konukseverliğinin tanıtılması amaçlanıyor.

ısıkgenccock5YAŞITLARIYLA BİRLİKTE EĞLENDİLER

Başbakanlık Tanıtma Fonu, İBB ve İSEM’in desteği ile 2006 yılından bu yana gerçekleştirilen, bu yıl da tüm engel gruplarından yaklaşık 200 çocuğun katılacağı şenlik programında İstanbul’un incisi Boğaz Gezisi, Türkiye’nin ilk Tema Parkı Vialand ve dünyanın en büyük akvaryumu olan İstanbul Akvaryum’u gezen çocuklar yaşıtlarıyla birlikte unutulmaz anlar yaşadı.

ısıkgenccock2ÜNLÜLER ÇOCUKLARA EŞLİK ETTİ

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve Işık Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra gezilerde Ayşe Arman, Burcu Kara, Burçin Terzioğlu, Metin Şentürk, Zahide Yetiş gibi birçok ünlü isim çocuklara eşlik etti.

ısıkgenccock1YEREL DANSLARINI SERGİLEDİLER 

Şenlik kapsamında, 24 Nisan Cuma akşamı İstanbul WOW Hotel & Convention Center’ın ev sahipliğinde düzenlenen Gala Gecesi’nin sunumunu sevilen sanatçı Ceyhun Yılmaz yaparken, çocuklar da kendi ülkelerinin yerel dans gösterilerini sergiledi.

 

Reklamı Geç