Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜNDOĞDU GROUP YENİ SEZONA İDDİALI GİRDİ..

Gündoğdu GROUP bünyesinde; Ümraniye

Gündoğdu GROUP bünyesinde; Ümraniye Ataşehir ve Çekmeköy gibi ilçelerde hizmet veren sektörün marka isimlerinden Amerikan Kültür ve İngiliz Kültür 5 yabancı dil kursu eğitim danışmanları ve yönetim kadrosu yeni eğitim öğretim yılına eğlenceli bir geceyle ‘merhaba’ dedi.

Ataşehir Mesta Sanat Evi’nde gerçekleşen yemekte Gündoğdu GROUP Yönetim Kurulu ile Çekmeköy, Ataşehir ve Ümraniye Amerikan Kültür, Ataşehir ve Ümraniye İngiliz kültür yabancı dil kursu eğitim danışmanları bir aradaydı. Renkli gecede moral ve motivasyon depolayan Gündoğdu GROUP ailesi, yeni döneme iddialı başlangıç yaptı. “Biz büyük bir aileyiz ve bu akşam da ailece yeni eğitim yılını kutlamak için bir aradayız” diyen Gündoğdu GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Aşkın Gündoğdu, gece boyunca adeta yerine oturmadan ekip arkadaşları ile eğlendi.

Gündoğdu GROUP Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulu Çekmeköy Şubesi Kurucusu Alper Gündoğdu da eğlenceli gece sonunda yaptığı değerlendirmede; yeni eğitim ve öğretim dönemine güzel bir başlangıç yaptıklarını ve bu motivasyonla başarılarına yeni başarılar ekleyeceklerine inandıklarını ifade etti.

Reklamı Geç