Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kenan BAYLAM

HADİ BAKALIM HAYIRLISI

Belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtarlar. Söz veren çok. Verilen sözler daha çok. Atan da var, tutan da. Gerçekleri konuşan da çok, yalan söyleyen de. Her şeyden önce bu bir yerel seçim. Seçeceğimiz kişilerle 5 yıl boyunca yüz yüze olacağız. 

Onlardan hizmet alacağız ya da bekleyeceğiz. Hangi adayın size daha yakın olacağına inanıyorsanız ve hangisi daha çok güven veriyorsa onu seçin. Seçime az zaman kaldı. 

Adaylarınızı tanımıyorsanız internet elinizin altında. Girin bakın. İlinizi, ilçenizi veyahut mahallenizi kimler yönetmeye talip. Sandık başında düşünmeyin. Önceden araştırmanızı yapıp, kararınızı ona göre verin. 

20 yıldır gazetecilik yapıyorum. Çok seçim gördüm. Şinasi Öktem’ler, Fikret Şahin’ler, Mehmet Bingöl’ler, Ali Nabi Koçak’lar, Erdal Yılmaz’lar, Sıddık Eraslanlar ve daha kimler, kimler. Hepsi geldi, geçti. 

Kalıcı olanın halk olduğunu, bizler olduğunu her seçimde yeniden anladım… Şimdi önümüzde yeni bir seçim var. Kimi yerde değişimler olacak, kimi yerde göreve devamlar. 

Kimi sevinecek, kimi üzülecek. Sonuçta; kazanan millet olsun, devlet olsun, ülkemiz olsun. Çalışan ve hak eden kim ise o olsun. Hayırlısı kim ise gülen taraf o olsun…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Reklamı Geç