Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İETT ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ..

İstanbul’a 146 yıldır hizmet

İstanbul’a 146 yıldır hizmet veren İETT, Performans Gelişim Sistemi (PGS) çerçevesinde çalışanlarını ödüllendirdi. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde 2017 İlk Çeyrekte ‘Kazasızlık Ödülleri’, ‘En Başarılı Garaj Çalışanları Ödülleri’, ‘Emekli Personel Ödülleri’’Genel Müdürlük Özel Ödülü’ ve En Başarılı Şoför Personel Ödülü’ sahipleriyle buluştu. 

Kent içi toplu ulaşımda Türkiye’nin en köklü ve büyük markası İETT çalışanlarını ödüllendirdi. İstanbul Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle ‘Performans Gelişim Sistemi’ (PGS) çerçevesinde ‘Kazasızlık’, ‘En başarılı garaj çalışanları’ ve ‘Emekli personel’, ’Genel Müdürlük Özel Ödülü’, ‘En Başarılı Şoför Personel’ kategorilerinde ödüller dağıtıldı. ‘Kazasızlık ödülü’ kategorisinde 46, ‘En başarılı garaj çalışanları’ kategorisinde 31, ‘Emekli Personel Hizmet Şeref Belgesi’ kategorisinde 76, ’Genel Müdürlük Özel Ödülü’ kategorisinde 1, En Başarılı Şoför Personel’ kategorisinde 150 personel ödüllendirildi.

Törende konuşma yapan İETT Genel Müdürü Arif Emecen, “İETT ailesi olarak bugünkü başarımızın temelinde, en başta, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Kadir Topbaş’ın İETT için çizdiği vizyon ve bizlerin önündeki her türlü engeli ortadan kaldıran liderliği var. Dönemin İETT Genel Müdürü ve bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan Dr. Hayri Baraçlı’nın 2009 yılında başlattığı kalite yolculuğumuz var. Bugün ise, hedefimiz geçmişte aldığımız ödüllerimizi alırken yakaladığımız seviyeyi sürdürülebilir kılmak ve hizmet kıtasını daha ileri taşımak” dedi.

PGS ödülleriyle ilgili olarak tüm İETT çalışanlarının iddialı olmasını beklediğini belirten Arif Emecen, şöyle devam etti: “PGS Ödül Töreni’nin hizmet yarışına vesile olmasını diliyorum. Marifetin iltifata tabi olduğu bir geleneğin mirasçıları olarak istedik ki, hizmet çıtasını yüksek tutan arkadaşlarımızı hatırlayalım. Özverili çalışmalarının görüldüğünü ifade edelim. Tarihe, torunlarına anlatacakları bir hikâye bırakalım.”

İETT’de PGS kapsamında, 2012 yılından bu yana şoförler, yöneticileri tarafından yılda iki kez değerlendiriliyor. Çalışanları iş hedefleri hakkında bilgilendirme, yetkinlik standartlarını görme ve performanslarını geliştirme amaçlarıyla sürdürülen PGS’de değerlendirmeler, özel bir yazılım üzerinden gerçekleştiriliyor. PGS’de 2017 yılında ilk kez uygulamaya koyulan yöntem ile Çeyrek Dönem başarıları da ödüllendirilmeye başlandı.

Reklamı Geç