Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞBİRLİĞİ VE KOORDİNASYON TOPLANTILARI..

15 günde bir olmak

15 günde bir olmak üzere ayda iki defa toplanarak ilçeler arası koordinasyon ve işbirliği konularında istişarelerde bulunan İYİ Parti İstanbul 1. Bölge İlçe Başkanları’nın bu ayki adresi Çekmeköy oldu. İYİ Parti İlçe Başkanları buluşmasına, son zamanların gündemden düşmeyen ismi İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da katıldı.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, bu ayki 1. Bölge ilçe başkanları toplantısına evsahipliği yaptı. Taşdelen’deki bir restoranda akşam yemeğinde buluşan ilçe başkanlarına son zamanların gündemden düşmeyen ismi İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da katıldı. Anadolu yakasındaki ilçe başkanları toplantısına İl Teşkilat Başkanı Ethem Kurnaz da eşlik etti. Ayda iki defa toplanarak ilçeler arası koordinasyon, dayanışma ve işbirliği gibi konularda istişarelerde bulunan İYİ Parti İlçe Başkanları, Çekmeköy toplantısında da siyasi gelişmeleri ve gündemdeki konuları ele aldılar.

İlçe başkanları toplantısına ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç; “Bu akşamki ilçe başkanları toplantımızı Çekmeköy’de gerçekleştirdik. İl başkanımız ve ilçe başkanlarımızla çeşitli konularda son derece verimli istişarelerde bulunduk. Katılımlarından dolayı İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu ve Teşkilat Başkanımız Sayın Ethem Kurnaz ile ilçe başkanlarıma teşekkür ederim” dedi.

Reklamı Geç