Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KADIKÖY’DEN ARAKAN’A ANLAMLI YARDIM..

AK Parti Kadıköy İlçe

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın, Arakan’da yaşanan drama sessiz kalmayarak 20 gün önce başlattığı Yardım Kampanyası sona erdi. Ak Parti Kadıköy ilçe Başkanı Av.İsa Mesih Şahin kampanya sonunda toplanan yardımları, Kızılay İstanbul Başkanı İlhami Yıldırım’a teslim etti. Kadıköy’den yapılan bu anlamlı destek ile Kızılay tarafından Arakan’da 12 adet ev inşa edilecek.

İstanbul Kızılay Başkanı İlhami Yıldırım, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığına teşekkür ederek; “Dünyanın gözünü, kulağını kapadığı Arakan’daki vahşete, Türkiye sessiz kalamazdı. Her zaman olduğu gibi mazlum ve mağdurun bulunduğu yerde ilk belki de tek olarak Kızılay var. Ülkemizin dört bir köşesinden, küçük büyük demeden yüzlerce insan çorbada tuzumuz olsun bize aracı olur atacitybahcesehir.com musunuz diye kapımızı çalıyor. Bugün Kadıköylülerin Arakan’daki vahşetten kaçarken sefalete sürüklenen insanlar için topladıkları yardımları teslim alıyoruz; en kısa sürede de bu yardımı yerine ulaştıracağız. Ülkemizin gücünü ve vicdanını tüm dünyaya gösteren bu halk var oldukça bizler de din, dil, ırk ayrımı yapmadan ihtiyaç sahiplerine koşmaya devam edeceğiz. Bu kampanyada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kadıköy’den Arakan’a yardım eli uzatılmasına öncülük eden AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin yaptığı açıklamada; “Bizim misyonumuzun mayası iyilikle yoğrulmuştur. Dünyanın her yerine iyilik götüren bir medeniyetin mensupları olarak Arakan’daki kardeşlerimize iyilik götürme gayretini ortaya koyduk. Küçücük de olsa bir yardım ortaya koyabildiğimiz için mutluyuz.Kampanyaya destek veren her bir kardeşimize ve vesile olan Kızılay İstanbul Şubesi’ne şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu. Binlerce Müslümanın hayatını kaybettiği Arakan için başlatılan insani yardım kampanyasının güzel bir şekilde tamamlanması Kadıköylüler tarafından taktirle karşılandı.

Reklamı Geç