Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NUMAN KURTULMUŞ ÜSKÜDAR’DA

Ak Parti Genel Başkan

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ilk defa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti.

numanusk4Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla açılan hesaba toplu halde bağış yapılması için düzenlenen etkinliğe katılmak için Üsküdar’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti. Başkaı Hilmi Türkmen, etkinlik sonrası belediyeyi ziyaret eden Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u, belediye binası girişinde karşıladı.

numanusk3Başkanlık makamında bir süre dinlenen Numan Kurtulmuş, belediyenin etkinlikleriyle ilgili de bilgiler aldı. 30 Mart Yerel Yönetimler Seçimi sonrası ilk defa Üsküdar Belediye başkanlığını ziyaret ettiğini belirten Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, kısa sürede gerçekleştirmiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Başkan Hilmi Türkmen’e teşekkür etti.

numanusk2Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve bazı partililerin de katıldığı ziyarette Başkan Türkmen, misafiri Kurtulmuş’a, ziyaretin anısı olarak el yapımı özel tasarım cam vazo hediye ederek teşekkür etti. Kurtulmuş’u kapıya kadar uğurlayan Başkan Türkmen, belediye girişinde yer alan ve gerçekleştirilmekte olan projelerin maketlerini göstererek bazı bilgiler aktardı.

numanusk1Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet ayrılmadan önce, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve ekibiyle birlikte belediye binası önünde birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Reklamı Geç