Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RADIXDENT 2. ŞUBESİ İLE ÇEKMEKÖY’DE!..

Uluslararası standartlarda altyapısı, uzman

Uluslararası standartlarda altyapısı, uzman hekim kadrosu ve “Hayata Sağlıklı Gülümseyin” mottosu ile 2014 yılında Kartal’da Ağız ve Diş Sağlığı hizmeti vermeye başlayan RADIXDENT, Eylül ayında Çekmeköy şubesini hizmete açtı. Kolay ulaşılabilir konumu, tam donanımlı tedavi üniteleri, alanında uzman hekim kadrosu ve yüksek kaliteli hizmet anlayışı ile RADIXDENT Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinin 2. şubesi olarak hasta kabulüne başladı. 

Zincir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri arasına iddialı bir şekilde giriş yapan RADIXDENT Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akçakaya yeni açılan Çekmeköy şubesi ile ilgili şunları söyledi: “Sağlık turizmine büyük önem veriyoruz ve hastalarımızın %25’i gurbetçilerden oluşuyor. RADIXDENT Çekmeköyşubesi ile ağız ve diş sağlığı turizmini daha da geliştireceğiz. Toplamda 2.350 metrekare kapalı alanda, 29 diş hekimi ve uzman diş hekimi olmak üzere toplam 74 personelle 4 yıldır hasta memnuniyeti ilkemizden ödün vermeden, kaliteli diş tedavisi hizmeti vermekteyiz. RADIXDENT, Dünya standartlarında kabul görmüş tedavi prosedürleri, modern cihazlarla donatılmış ameliyathanesi ile çocuk, yaşlı, engelli gibi müdahalesi zor hasta gruplarına da kolayca hizmet vermektedir.

RADIXDENT olarak, diş hekimliği tedavilerinde kurumsal standartlarda hizmet verirken, profesyonel idari ve tıbbi insan kaynağı ile yurtiçi ve yurtdışı hasta memnuniyetini ve tedavi başarısını hedeflemekteyiz. RADIXDENT ailesi olarak 4 yılda 15.000’den fazla hastanın diş tedavisini tamamladık ve onları sağlığına kavuşturduk. Diş hekimlerimiz ve tüm sağlık personelimiz ile birlikte hastalarımızı ailemizden biri yerine koyuyor, bu bilinç ve sorumlulukla diş tedavilerini yapıyoruz. Sadece tedavi öncesi ve tedavi sırasında değil, tedavisini tamamladığımız her hastamızı tedavi sonrasında da kendileri ile iletişime geçerek belli periyotlar ile ağız ve diş sağlıklarını takip ediyoruz.. Hastalarımızın memnuniyetine ve güvenine büyük önem veriyoruz.

RADIXDENT olarak Kartal Merkezimizdeki yoğun ilgiyi ve Çekmeköy-Sancaktepe-Ümraniye bölgesinden gelen talepleri değerlendirdikten sonra daha donanımlı, daha büyük bir bina inşaatı ile yola çıktık. Kısa sürede inşaatı tamamlanan Çekmeköy binamızı uluslararası standartlarda, son teknoloji cihazlar ve ekipmanlar ile donattık. Eylül ayında hizmete açılan RADIXDENT Çekmeköy Şubemizi bölge haklının hizmetine sunmanın heyecanını yaşıyoruz.”

Reklamı Geç