Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RİZELİLER İFTARDA BULUŞTU..

Ümraniye Belediyesi hemşeri dernekleri

Ümraniye Belediyesi hemşeri dernekleri ile iftar yemeklerinde bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Belediye Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftar yemeğinde Rizeli Hemşeriler buluştu.

rizeiftar3Ümraniye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ümraniye’deki hemşeri dernekleri ile iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi, Belediye Nikâh Sarayı bahçesinde düzenlediği iftar yemeğinde Rizeliler Derneği ile buluştu. İftar programına, Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, meclis üyeleri, Türkiye Odalar Birliği Başkan Vekili Halim Mete, Rizeliler Dernek Başkanı Necmettin Birinci, dernek yöneticileri ve hemşerileri katıldı. Okunan Ezan-ı Şerifin ardından Rizeli Hemşeriler hep birlikte oruçlarını açtı.

rizeiftar6İftar sonrası söz alan Rizeliler Dernek Başkanı Necmettin Birinci, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtulma olan bu mübarek ayda böyle güzel iftar sofralarında bir aradayız. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde nice Ramazanlara, bayramlara kavuşmayı bize nasip etsin. Bu sofraların kurulmasında emeği geçen Ümraniye Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ederim” dedi.

rizeiftar1Türkiye Odalar Birliği Başkan Vekili Halim Mete ise, “İftar gecelerinin, Ramazan gecelerin en güzel tarafı aynı sofralar etrafında insanların buluşmasıdır. Bizi burada buluşturan Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’a teşekkür ederek bu gecede bulunmaktan büyük şeref duyduğumu ifade ederim.” dedi.

rizeiftar2Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur ise, “Ümraniye Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Hemşeri Derneklerimiz ile bir araya gelerek organize ettiğimiz Ramazan iftar sofralarında bu akşam Rizeliler Derneğimizle bir araya geldik. Ramazan kardeşliğin, birliğin, barışın, huzurun bereketin, paylaşmanın adıdır. Maneviyatın doruğa ulaştığı, kırgınlıkların bittiği, çirkinliklerin güzelliklerle yer değiştiği bir aydır. Rabbim bizleri ramazana kavuşturdu, bayrama da kavuşmayı nasip etsin. Bu programının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

rizeiftar5

Reklamı Geç