Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR LİGE HAZIR..

2. lige yükselme parolası

2. lige yükselme parolası ile lige hazırlanan Sancaktepe Belediyespor, 2014-2015 futbol sezonuna 1, 2 ve 3. etap hazırlık kampı çalışmaları ile sıkı bir şekilde hazırlandı.

sancakbel1Elde ettiği başarılarla sporseverlerin takdirini kazanan ve taraftarlarınca gönülden desteklenen Sancaktepe Belediyespor, sezona Teknik Direktörü Keskin Çetinkaya ve teknik heyetle  sözleşme imzalayarak başladı. Takımı güçlendirmeyi hedefleyen yeni teknik heyet, altyapıdan da sporcuları A takımına aldı. 2014-2015 sezonuna hazırlık kampları çalışmaları ile sıkı bir şekilde hazırlanan Sancaktepe Belediyespor 25 futbolcusuyla Belediye Şehir Stadyumu’nda ilk kampını gerçekleştirdi.

sancakbel0Belediye Şehir Stadyumu’nda bir araya gelen Sancaktepe Belediyespor kampta günde bir antrenman yaparak, birinci etap hazırlık kampını gerçekleştirildi. Belediye Şehir Stadyumu Stadı’nda laktik asit ve dayanıklılık testi yaptırarak, futbolcuların yeni sezon için kondisyon ve dayanıklılık bilgilerine yönelik antrenman programını tamamlayan Sancaktepe Belediyespor, oynanan özel müsabakayla birinci etap hazırlık kampını sona erdirdi.

sancakbel2Sancaktepe Belediyespor, Belediye Şehir Stadyumu Stadı’nda yapmış olduğu çalışmaların ardından, ikinci etap hazırlık kampını gerçekleştirmek üzere Kocaeli’deki Kartepe’ye gitti. Kamp süresince oynanan hazırlık maçalarının ardından 2. etap hazırlık kampı sona erdi. Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Sancaktepe Belediyespor, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki antrenman yaptı. Yapılan antrenman, ısınma koşusunun ardından açma germe egzersizleri ile sürdürdü.

Daha sonra futbolcular istasyon çalışması yaptı. Son olarak Teknik Direktör Keskin Çetinkaya futbolculara teknik ve taktik çalışma yaptırdı. Kros çalışmaları ile kondisyonunu güçlendiren Sancaktepeli futbolcuların kampı neşe içinde geçti. Kampın güzel ilginç taraflarından biri de futbolcu ve teknik heyetin günde 2 saat kitap okuması oldu.

Bir futbol takımının müsabaka sürecine en iyi şekilde hazırlanabilmesi kamp döneminin ve yerinin uygun fiziki şartlara haiz olmasıyla mümkün olduğunu söyleyen Teknik Direktör Keskin Çetinkaya, “Futbolun olmazsa olmazı olan üç ana kanunu vardır bunlar; kondisyon, Teknik, Taktik faktörleridir. Bu çalışmaların en verimli yapılabilmesi için çalıştığınız yerde tesisleşmenin önemi büyüktür” dedi.

Dayanıklılık koşularının önemine de dikkat çeken Keskin Çetinkaya Hoca, “İnsan anatomisinin dizaynı ve akciğer kapasitesinin geliştirilmesi uygun koşu pistlerinde yapılacak tempo koşulları ile mümkündür” şeklinde konuştu. Keskin Hoca, her iki kampında çok yararlı geçtiğini sözlerine ekledi.

Bir futbol takımının kamp dönemi tam olarak verimli geçmesi için ve bütün futbolcuları görmek ideal kadroyu oluşturmak adına en az 6 hazırlık maçı yaması gerektiğini belirten Keskin Hoca,  Bunu da yapması için kamp yaptığı yerde başka takımların yoğunluğu da önemli olduğunu söyledi. Keskin Hoca gerek Kartepe’de gerekse Belediye Şehir Stadyumu Spor tesislerinde yeterli hazırlık maçları yaptıklarını söyledi.

Takım 1 Ağustos’ tan itibaren de  7 Eylül’e kadar 3. etap çalışmalarına Şehir Stadı’nda yaptığı hazırlık maçlarıyla hazırlık kamp çalışmalarını tamamladı. 7 Eylül’de başlayacak 3. Ligin zorlu maçlara sahne olacağını belirten Keskin Hoca, futbolcularını bu yönde organize ve motive edeceklerini kaydederek, “Lige, hem tek maç olarak hem de uzun bir maraton olarak bakacağız” şeklinde konuştu. İkinci lige yükselme hedefi ile sezona başlayacak olan Sancaktepe Belediyespor ilk maçında Belediye Şehir Stadyumu stadında Yeni Diyarbakırspor ile yapacak.

 

Reklamı Geç