Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEMTİN TAKIMI SEMTLE BULUŞTU..

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniyespor Kulübü Yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla birlikte, “Semtin Takımı Semte İniyor” sloganıyla Çarşı Metro durağından Santrale kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

TFF 1.Lig’in iddialı ekiplerinden Ümraniyespor, Alemdağ Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu. Çarşı Metro durağından Santrale kadar düzenlenen yürüyüşe Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve vatandaş katıldı.

Gerçekleşen yürüyüşte Başkan Yıldırım, Ümraniyesporlu futbolcularla birlikte, 25 Ağustos’ta Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan Ümraniyespor- Giresunspor maçı için vatandaşları stada davet etti.  Renkli görüntülere sahne olan yürüyüş vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Yürüyüş programında Başkan İsmet Yıldırım kısa bir konuşma yaparak “Ümraniyesporumuz, TFF 1. Lige çok güzel bir başlangıç yaptı. İnşallah Pazar günü Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumumuzda Giresunspor ile oynayacağı maçla başarısını devam ettirecek. Buradan tüm Ümraniye halkını stadımızda maçı izlemeye davet ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Reklamı Geç