Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIR..

Yeni eğitim öğretim yılının

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Sultanbeyli’deki okullar öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor.

sultanbeyli okul2Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sultanbeyli’deki okullarda yeni eğitim döneminde öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor. İlçede bulunan okulların hepsinde gerekli çalışmalar günler öncesinden yapıldı. Sultanbeyli Belediyesi tarafından okul bahçeleri temizlendi, lavabolar ve yeşil alanlar titizlikle ilaçlandı. Öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim yılını karşılamaları için tüm çalışmalar yapıldı. Yeni eğitim öğretim dönemiyle ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar, “Yeni eğitim dönemiyle ilgili hazırlıklarımızı yaptık. Eğitim öğretim dönemine eksiksiz başlamak istiyoruz. Okullarımıza belediyemiz elinden geldiği kadar destek veriyor. Yeni okullar için arsalar oluşturuyor. Sultanbeyli’nin eğitim çıtasını yükseltmek için gerekli tüm gayretleri gösteriyor. Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim”  ifadelerini kullandı.

sultanbeyli okul3“Öğretmenlerimiz Bizim İçin Çok Önemli”

Sultanbeyli’deki okulların eğitim düzeyinin son yıllarda yapılan çalışmalarla bir hayli yükseldiğini kaydeden Çağlar, “İstanbul’un diğer ilçelerindeki okullarla bizim okullarımızın verdiği eğitimde fark yok. Öğretmenlerimiz velilerimiz gayret gösteriyor. Tüm çabamızı öğrencilerimizin iyi yetişmesi yönünde harcıyoruz” dedi. İlçenin yeni okullara ihtiyacı olduğunu belirten Çağlar, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerine ve öğretmenlerine başarılar diledi. Sultanbeyli’deki en büyük şansın öğretmenler olduğunu söyleyen Çağlar, “Öğrencilerimi seviyorum. Onların öğretmenlerimizin sözlerinden çıkmamalarını istiyorum. Bilsinler ki her şey onlarda bitiyor. Öğrenci istedikten sonra her şeyi başarabilir. Bol bol kitap okusunlar. Kendilerine ve öğretmenlerimize yeni eğitim döneminde başarılar diliyorum. Onların her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” şeklinde konuştu.

sultanbeyli okul1

Reklamı Geç