Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN BİR İMAR MÜJDESİ DAHA

Ümraniye Belediyesi bir imar

Ümraniye Belediyesi bir imar müjdesi daha vererek yüzleri güldürdü. Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Cemil Meriç, Huzur, Ihlamurkuyu, Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri’nin bir kısmını kapsayan 1/1000’lik imar planı İBB Meclisi tarafından onaylandı.

Ümraniye Belediyesi, ilçenin daha güvenli ve yaşanabilir olması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar arasında imar düzenlemeleri dikkat çekiyor. Bu kapsamda yeni bir imar planı daha onaylandı. Ümraniye Belediyesi’nin üzerinde titizlikle çalıştığı Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Cemil Meriç, Huzur, Ihlamurkuyu, Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri’nin bir kısmını kapsayan 233 hektarlık alana ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onay aldı. Bölge için yapılan ilgili düzenleme bir süre sonra Ümraniye Belediyesi’nde askıya çıkacak ve bir aylık sürecin ardından yürürlüğe girecek.

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ümraniye Belediyesi olarak 7 mahallemizde imar konusunda önemli bir çalışma yürüttük. 233 hektarlık alanda yaptığımız bu çalışma İBB Meclisi tarafından onaylandı. Bölge halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ümraniye’yi geleceğe güven içerisinde hazırlamak adına imar alanındaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç