Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UMUT OBEZİTE VE DİYET KLİNİĞİ YENİ YERİNDE, YENİLİKLERLE HİZMETE DEVAM EDİYOR…

Geçtiğimiz aylarda İntern Nörobilim

Geçtiğimiz aylarda İntern Nörobilim Uzmanı& Diyetisyen Nurettin Şahinli yönetimindeki Umut Beslenme Danışmanlık ve Diyet Merkezi, Çekmeköy deki 3 katlı yeni modern yerinde  Umut Obezite ve Diyet Kliniği olarak hizmet vermeye başlamıştı. Son derece nezih bir mekan olan kliniğin Çekmeköy için Umutlu Bir yer olduğunu söylemiştik. Gün geçtikçe hizmetlerinin arasına farklı dallar ekleyen Klinik müdürü Nurettin Şahinli, Sağlıkta ilk işin kalite ve güven olduğunu dile getirdi.

Sürekli artan Obezite insidansı ve buna neden olan stres, ekonomi, kaliteli besin bulamama, hormon katkılı besinler oldukça her geçen gün sağlığımıza ve beslenmemize daha da özveriye dikkat etmemiz gerekmektedir. Her hastalığın kesinlikle bir beslenme tedavisinin olduğunu söyleyen Beslenme uzmanı Nurettin ŞAHİNLİ, Kliniğinde diyetisyen ve psikolog ile beraber bu süreci anlamlı hale getirerek sağlığın önemini ve toplumsal bilinci ön plana çıkartmaktadır. Klinik uzman kadrosu arasına Diyetisyen Yasemin ERENOĞLU da katılmıştır. Kendilerine başarılar dileriz.

Gazetemiz www.yerelgazete.com.tr yazarlarından da olan İntern Nörobilim Uzmanı& Diyetisyen Nurettin Şahinli yönetimindeki Umut Obezite ve Diyet kliniği hizmetleri arasında;

-Zayıflama ve Kilo alma

-Anne ve çocuk Beslenmesi

-Gebelik döneminde Beslenme

-Emzikli anne Beslenmesi

-Gebelik şekeri (Gestasyonel diyabet) Beslenmesi

-Hipertansiyon beslenmesi

-Şeker hastalığında beslenme

-Çocukluk çağı kanserleri ve Obezite kaynaklı kanserlerin tıbbı beslenme planı

-Bariatrik cerrahi sorasında Beslenme

-Sporcularda beslenme

-Menopoz dönemi Beslenme

-Bölgesel zayıflama (Elektrolipoliz –Pasif Jimnastik)

Gibi birçok alanda Hizmet vermektedir.

Bu manada bölgemize önemli değer katan kurumların başında geliyor.

İntern Nörobilim Uzmanı& Diyetisyen Nurettin Şahinli Kimdir?

Kırıkkale’de doğdu. Kısa bir süre sonra İstanbul’a yerleşti. İlk ve Ortaöğrenimini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızı Ülkü ADATEPE’nin adı verilen Anadolu yakasında bulunan bir okulda tamamladı. Lise yıllarında okul öğrenci meclisi başkanlığı ve ilçe öğrenci divan başkanlığı görevinde bulundu. Yükseköğrenimini Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde Gıda İşleme Bölümü Gıda teknolojisi programında ön lisansını 2014’te aldı. Daha sonra lisansını Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde 2017 yılında tamamladı. Yüksek lisans eğitimini T.C. Üsküdar üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Nörobilim alanında yapmaktadır

ATAENFORMA tarafından düzenlenen 150 yetkilendirme eğitimini tamamlayarak 150 19011:2011 OHSAS 18001:2007 150 9001:2008 ve 22000:2005 HACCO Belgelerini almaya hak kazanmıştır. UNİAKADEMY INSTİTUTE tarafından eğitimlerde gösterdiği üstün başarıdan dolayı adına sekiz uluslararası geçerliliğe sahio sertifika ve referans mektubu verildi. Ankara 3. Bölge Abdurrahman Yurtarslan eğitim ve araştırma onkoloji hastanesinde tıbbi onkoloji servisinde, yetişkin beslenmesi ve çocuk hastalıklarında stajını tamamladı. Aynı zamanda Ankara Zekai Tahir Burak kadın hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesinde gebe izlem kliniği Adölsan kliniği ve Menepoz kliniğinde stajını yapmıştır. Bazı yerel gazetelerde sağlık ve tıp alanında güncel yazıları bulunan İntern Nörobilim Uzmanı & Diyetisyen Nurettin ŞAHİNLİ, Şimdilerde ise İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy’de Umut Obezite ve Diyet Kliniği’nde kendi danışmanlarına hizmet vermektedir.

Sertifika ve kurslar,

-İş Sağlığı Ve Güvenliği
-Kalite Yönetimi
-İç Tetkikçi
-Gıda Güvenliği Ve Yönetimi
-NLP Beginner Eğitimi
-Stratejik Yönetim
-Entegre Yönetimi
-Çevre Yönetimi
-Obezite de yenilikler kursu
– Bariatrik dönem beslenme eğitimi kursu
-Obezitede yenilikler (BESVAK)

Vermiş olduğu seminer ve eğitimler,

-Karbonhidrat sayımı
-Çocukluk çağı kanserleri ve obezitesinde beslenme
-Gebelik ve emziklilik eğitimi
-Anne sütü eğitimi
-Çocuk kit (kemik iliği transplantasyonu ) beslenmesi
-Bariatrik cerrahi sonrası beslenme
-Adölasan dönemi beslenme
-Hastalıklarda tıbbı beslenme
-Kurumsal beslenme danışmanlığı
-Yenidoğan sarılığında neler yapmalı
Tez çalışmasını üniversite öğrencilerinin kahvaltı yapma alışkanlıklarının not ortalamarı üzerine (Bilişsel Zeka) etkisini araştırmış ve bu konuda bir makale yayınlamıştır.

Diyetisyen Yasemin ERENOĞLU Kimdir?

1992 yılında İstanbul Çekmeköy’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Alemdağ İlköğretim okulunda, Lise öğrenimini Beykoz Galip Öztürk lisesinde tamamladıktan sonra 2010 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi, Tıbbi laboratuvar bölümünü, daha sonra 2013 yılında Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandı. Lisans bitirme tezini “Beslenme ve Diyetetik Öğrencilerinin Kinao Besini Hakkında Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Sıklıkları” üzerine yazdı. Eğitimi sırasında yetişkin stajını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve  Fransız Lape Hastanesi’nde, çocuk hastalıkları stajını Saygı Hastanesi ve Avrupa Şafak Hastanesi’nde, toplu beslenme stajını  Via Hospital ve Ersoy Hastanesi’nde, elektif stajını ise  Beşiktaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde yaptı. Şimdilerde ise İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy’de Umut Obezite ve Diyet Kliniği’nde kendi danışmanlarına hizmet vermektedir.

KATILDIĞI MESLEKİ KURSLAR ve SEMİNERLER

Beslenmede Gıda Güvenliği Eğitimi

Sağlık Sektöründe Çalışan Sağlığı ve Önlemleri

Geleneksel Türk Mutfağı Ve Fermente Besinler

Spastik Kolit, Çölyak Vb.Fodmaps ve Ötesi

Parazit Hastalıklarında Beslenme

Haliç Üniversitesi İstanbul Beslenme Ve Diyetetik 3. Öğrenci Sempozyumu

Olgular İle Birlikte Pediatrik Metabolizma Hastalıklarında Beslenme

TEDAVİ HASTA GRUPLARI

Zayıflama ve Kilo Alma

Gebelikte Beslenme

Emzirme Döneminde Beslenme

Çocukluk Bebeklik ve Ergenlik Döneminde Beslenme

Kanser ve Beslenme

Şeker Hastalığı Diyabet ve Beslenme

İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom

Sporcu Beslenemsi

Reklamı Geç