Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA 4 YENİ MÜDÜRLÜK

Üsküdar Belediyesi’ne 4 yeni

Üsküdar Belediyesi’ne 4 yeni müdürlük daha kuruldu. Eylül ayında toplanan Meclis kararıyla kurulan müdürlükle birlikte, 25 olan müdürlük sayısı 29’a çıktı.

uskyenmdÜsküdar Belediyesi’nde, Spor İşleri, Kentsel Tasarım, Tesisler ve Ulaşım Hizmetleri olmak üzere 4 yeni birim müdürlüğü  kuruldu. Atamaları yapılan birim müdürleri ise görevlerine başladı.

KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde kentsel dönüşümü başlatıp büyük oranda uygulamayı hedeflediğini her defasında dile getiriyordu. Yerinde dönüşüm ile belediyeye ait mülkler üzerine bin  yeni  konut ve 100 yeni ticari alanı oluşturulması  hedefleniyor. Bürokratik işletmelerin daha hızlı yürütülmesi maksadıyla Kentsel Tasarım Müdürlüğü, kentsel dönüşüm fonksiyonu verilerek kuruldu. Müdürlüğün başına ise İmar ve Şehircilik Müdürü Cengiz Urkun atandı. İmar Müdürlüğüne ise Mehmet Akyüz getirildi.

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Kara ve deniz ulaşımından sonra Marmaray ve Avrasya Tüneli ile ulaşımın merkezi olan Üsküdar Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözmek için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünü kurdu.Birimin başına ise Eski Yapı Kontrol Müdürü Süleyman Çadır getirildi.

SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Özellikle son yıllarda, hentbol, atletizm, judocu, taekwondo ve karate gibi spor dallarında uluslararası arenada elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Üsküdar Belediyesi, sporu tavana yaymak için Spor İşleri Müdürlüğü’nü kurdu.  Müdürlüğün başına ise Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Hüsnü Saraç getirildi. Saraç’ın yerine ise Cengiz Karaman atandı. Spor İşleri Müdürlüğü, amatör spor kulüplerine yardım işlerinin organize edilmesi, gençlere spor malzemesi verilmesi, ilçemizde gençlerimize yönelik sportif etkinlikler düzenlemesi, yaz ve kış spor okullarının yapılması sportif etkinliklerle sporu tabana yaymayı amaçlıyor.

TESİSLER MÜDÜRLÜĞÜ

Üsküdar Belediyesi, 37 fiilen kullandığı tesislerle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden sonra en çok tesisleri bulunan ilçe olma özelliğini taşıyor. Tesislerdeki hizmetlerin daha verimli yürütülmesi için Tesisler Müdürlüğü kuruldu.  Müdürlüğün başına ise eski Temizlik işleri Müdürü Ali Şahinkaya getirildi. Temizlik işleri Müdürlüğüne de Salih Uzun atandı.

 

Reklamı Geç