Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA KÂTİBİM HEYECANI BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün sürecek olan 26. Uluslar arası Kâtibim Kültür Sanat Festivali başladı. 

katibim2Festival, sahildeki Ramazan Çadırı’nda kurulan Üsküdar Dergi Günleri Fuarı açılışıyla başladı. Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği’ne (TÜRDEB) üye 40 dergi grubu stantlarını açarak tanıtımlarını yaptı. Birnokta Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şair Mürsel Sönmez, okurlarıyla ‘Ne yapmalı?’ başlıklı söyleşi gerçekleştirdi.

katibim13 MAHALLEDE ORTA OYUNU VE FOKLOR GÖSTERİSİ SERGİLENDİ

Festival kapsamında, Ünalan Mahallesi’ndeki Necmiye Güniz Ortaokulu, Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki Orhan Seyfi Orhon İlkokulu, ve Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Hilmi Çelikoğlu Ortaokulu bahçesinde ‘Katibim Orta Oyunu’ ve folklor gösterileri gerçekleşti. Usta Oyuncular Grubu, sergiledikleri ‘Kâtibim Orta Oyunu’ ile izleyenleri eğlendirirken, ÜFTUD (Üsküdar Belediyesi Folklor ve Turizm Derneği) ekibi ise folklor gösteriyle coşturdu.

katibim4KÂTİBİM AZİZ BEY KABRİ BAŞINDA ANILDI

Festivale adını veren Kâtibim Aziz Bey’de unutulmadı. Üsküdar Belediyesi yöneticileri ve bir gurup Üsküdarlı, Kâtibim Aziz Bey’in Selami Ali Mahallesi’ndeki evi ve kabrini ziyaret etti. Kâtibim Aziz Bey’in kabrinde Kur-an’ı Kerim okundu ve dualar edildi.

katibim5SÜNNET ÇOCUKLARINA SAAT SÜRPRİZİ

Üsküdar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, sünnet olan çocuklara üstü açık otobüsle şehir turu yaptırdı. Belediye önünde son bulan tur sonrası çocuklara kol saati hediye edildi.

Reklamı Geç