Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ NESİL PREKAST CEPHE SİSTEMLERİ..

Gelişen teknoloji yapı sektörüne

Gelişen teknoloji yapı sektörüne çok ciddi katkılar sağlamaktadır. Bunların güzel bir örneği olan prekast cephe sistemleri sayesinde modern mimari yeni bir boyut kazanmaktadır. Sınırsız tasarım seçeneği ile birlikte uzun ömürlü cephe giydirme seçeneği olan prekast günümüzün en çok tercih edilen cephe uygulaması olarak karşımıza çıkmaktadır. Geleneksel yöntemlere nazaran oldukça fazla avantajı bulunan bu ürünlerin kullanım alanları da oldukça geniştir. Bina cepheleri, peyzaj, endüstriyel çözümler bunların başında gelmektedir. Fiber takviyeli beton olarak ta bilinen prekast, özel bileşimi sayesinde esnek ve dayanıklıdır. Giydirme tamamlandıktan sonra bina kullanım ömrünü tamamlayana kadar sorunsuz biçimde kullanılabilir. Ayrıca binalara değer ve itibar kazandırmaktadır.

Prekast Üretim ve Uygulama Süreçleri

Silis kumu, beyaz çimento ve bir takım kimyasalların belirli oranlarla karışımından elde edilen ve özel kalıplara dökümü yapılarak imal edilen bu ürünler, içten çelik karkas sistemi ile güçlendirilmiştir. Her projeye özel tasarım ve kalıp imalatı yapılmak durumundadır. Cepheye çelik bağlantı elemanları ile montajı gerçekleştirildikten sonra derzlere silikon uygulaması yapılarak bu bölgelerde su yalıtımı sağlanır. Panellerin kendi içerisinde yalıtımlı ve yalıtımsız olarak farklı seçenekleri bulunmaktadır. Isı ve ses yalıtımı sağlayan yalıtımlı paneller, bir çok uygulamanın tek seferde gerçekleştirilmesine olanak tanır. Kullanıldığı yapıda dış duvar ihtiyacını ortadan kaldırdığı için fazladan alan kazandırması, tercih edilebilirliğini arttırmaktadır.

Sektörde MonoFiber Prekast’ın Yeri

Yenilikçi ve yüzde yüz memnuniyet odaklı çalışma anlayışı ile sektöre yeni bir soluk getiren Mono Prekast, uzman kadrosu ile kusursuza yakın çözümler üretmektedir. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına yayılan hizmet ağıyla müşterilerine kesintisiz destek sunmaktadır. Modern üretim tesislerinde küçük, orta ya da büyük ölçeklerdeki bütün projelere hızlı ve yüksek kaliteli üretim yapabilecek kapasiteye sahiptir. Ücretsiz keşif ve projelendirme ayrıcalıklarını herkese hiçbir bedel talep etmeden sunmaktadır. Bugüne dek sayısız projeye imza atmış ve bu alanda kalitesini ispatlamayı başararak sektörün öncü kuruluşları arasında yerini almıştır. Cepheye işlenen sanat sloganı ile sektöre adım attığı ilk günden bu yana müşterilerine garantili ve özel hizmetler sunmayı kendisine amaç edinmiştir.

Reklamı Geç