Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 GÜNDE BİR YARDIM TIR’I BÖLGEYE ULAŞTIRILACAK..

Bütün insanlık Kahramanmaraş Elbistan

Bütün insanlık Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 10 ilimizi etkileyen asrın felaketi için ayakta. Yurdun dört bir yanı ve dünyanın her tarafından yardım ve desteklerin yağdığı deprem bölgesi için sivil toplum kuruluşları da üstün bir çaba ve gayret sarf ediyor. Deprem felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren teyakkuza geçen Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER de tüm imkanlarıyla seferber oldu. Ramazan ayının da yaklaşmasıyla yardım TIR’larını 15 günde bir bölgeye intikal edecek şekilde ayarlayan ÇEKMÜDER, diğer sivil toplum kuruluşlarından muhtarlara toplumun tüm kesimlerini dahil ettiği kampanya ile hem birlik ve beraberliği güçlendiriyor hem de Çekmeköy yardım TIR’ını büyütüyor. ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, bölgeye ulaştıracakları hijyen kolileri için ilk destek sözünü Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak’tan aldı.. 

Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER’in deprem bölgesine yönelik yardım seferberliği her geçen gün daha da büyüyor. Diğer sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, yerel basın ve toplumun tüm kesimlerini kampanyaya dahil eden ÇEKMÜDER, birlik ve beraberlik örneği sergiliyor. Hafta sonu dernek merkezinde biraraya gelerek yardım seferberliğinin daha da genişlemesi için herkesi tek tek arayan ÇEKMÜDER yöneticileri; giyim, gıda, hijyen ve çeşitli ihtiyaç maddelerinden oluşan yardım kolilerini kısa sürede organize etti.

HİJYEN KOLİLERİ İÇİN İLK DESTEK ÇEKSİAD’DAN..

Yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte yardım TIR’larını 15 günde bir bölgeye intikal edecek şekilde düzenli hale getireceklerini açıklayan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, hijyen paketleri için ilk koli destek sözünü ÇEKSİAD’dan aldı. ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ile telefonda görüşen Evsen, “Gün yaraları sarma, birlik ve beraberlik günü. Hepimiz birlik olacağız ve bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Başka çaremiz yok. Vefat eden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Rabbim bütün ülkemize ve milletimize sabırlar versin” dedi.

YARDIM TIR’LARI 15 GÜNDE BİR DÜZENLİ BÖLGEYE GİDECEK..

Bundan sonraki sürecin daha önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Evsen, “İlk günden itibaren yardımlarımızı en hızlı şekilde devletimizin önderliğinde yaptık yapmaya devam edeceğiz. Bu 10 ilimizi vuran büyük bir felaket. Kolay değil. Bundan sonrası daha önemli. Herhangi bir dernek veya STK demeden Çekmeköy’de birleştik bütünleştik. Belki 1 yıl belki 6 ay sürecek ama bizim hedefimiz Çekmeköy yardım TIR’ı adı altında 15 günde bir bölgeye bir yardım desteğini afet bölgesine ulaştırmak. Denizde bir damla su misali yardım yapan herkesten Allah razı olsun. İsteyen dileyen herkes bu yardım TIR’ı ile birlikte bölgeye gidebilir, orada gönüllü olarak çalışmalara katılabilir” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç