Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER YENİ DÖNEMDE YÜCEL EVSEN’LE SEKTÖRE IŞIK TUTACAK..

Çekmeköy’de müteahhitleri tek çatı

Çekmeköy’de müteahhitleri tek çatı altında buluşturarak sektörün sesi olmayı hedefleyen Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER’de, Yücel Evsen dönemi başladı. Siyasiler ve sektör temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda konuşan Başkan Evsen; “Verdiğim sözleri bir kitapçık haline getirip sizlere dağıttım ki gelecekte yerine getiremediğim vaatler için bana ve yönetimime hesap sorun” dedi.

CEKMUDER Yücel Evsen dönemi 2Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER, siyasilerden sektör temsilcilerine yoğun bir katılımla genel kurulunu gerçekleştirdi. Mehmet Akif Kültür Merkezi’ndeki genel kurula; ÇEKMÜDER Kurucu pizmit.com Başkanı Hakkı Çelik ve mevcut Başkan Yaşar Kıldan’ın yanı sıra, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Ak Parti Eski Milletvekili Ahmet Yeni ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

CEKMUDER Yücel Evsen dönemi 9Beklendiği gibi tek listenin oy birliği ile seçildiği kongrede dernek adına işadamları ibaresinin de eklenmesi kararı alındı. Bundan sonra Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği adıyla faaliyet gösterecek olan ÇEKMÜDER’in 6. Olağan genel kurulunu Fahrettin Kacamer yönetti.

CEKMUDER Yücel Evsen dönemi 8Kongrede yapılan protokol konuşmalarında Çekmeköy’de müteahhitlerin yaşamış olduğu sıkıntıların en kısa sürede giderilmesi hususunda önemli girişimler yapıldığı kaydedildi. Başkan Yaşar Kıldan da konuşmasında; tüm üyelere seslenerek “Bundan sonra maddi, manevi güç vererek bu derneğe daha çok sahip çıkın, daha çok yakın durun” dedi.

CEKMUDER Yücel Evsen dönemi 5Bugüne kadar derneğe emeği geçen eski başkanlara birer teşekkür plaketinin verildiği kongrede tek liste ile tüm üyelerin desteğini alan ÇEKMÜDER’in yeni dönem başkanı Yücel Evsen yaptığı teşekkür konuşmasında; “Hep birlikte elele vererek bu derneğimizi çok daha yukarılara taşıyacağız. ÇEKMÜDER’in adını, etkinliğini ve de vizyonunu hep birlikte geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

CEKMUDER Yücel Evsen dönemi 6Göreve gelirken verdiği sözleri seçim bildirgesi halinde kitapçık yapıp tüm üyelere dağıttığını söyleyen Evsen, “Söz uçar yazı kalır misali gelecekte vermiş olup da yerine getiremediğimiz sözlerimizi bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma sorun” dedi. Sektör sorunlarına acil çözümler bulacaklarını kaydeden Yücel Evsen; “Bugüne kadar yapılanların üzerine çok daha fazlasını koymakta kararlıyız” dedi.

CEKMUDER Yücel Evsen dönemi 3“Müteahhitlerin sorun ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında çalışmalarımız artarak devam edecek” diyen Evsen; “KOGEB’le, İŞKUR’la, yerel yönetimlerle ve diğer ilçelerdeki derneklerle işbirliği neticesinde önemli çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Üyelerimiz arasındaki işbirliği ve kaynaşmayı en üst seviyeye taşımak için çalışacağız. Sektörel bazda eğitim verecek ve kurslar düzenleyecek girişimlerde bulunacağız. Üyelerimizin kısa vadede ekonomik sorunlarının çözümü için kuracağımız kooperatif aracılığı ile sıkışık müteahhitlerimizin dairelerini satın alıp rahatlatma yaratacağız. Yine sektör içindeki anlaşmazlıkların çözümü için de aracı olacağız” dedi.

CEKMUDER Yücel Evsen dönemi 7Hep birlikte toplu fotoğrafın verildiği yeni adıyla ÇEKMİDER genel kurulunda sektörün yeni umutları yeşerdi.

CEKMUDER Yücel Evsen dönemi 10

Reklamı Geç