Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EROL KAYA ÇEKMÜDER’DE MÜTEAHHİT VE İŞADAMLARINI DİNLEDİ..

24 Haziran seçim çalışmaları

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’i ziyaret ederek talep ve beklentileri dinleyen Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erol Kaya, müteahhitlerin dile getirdiği konut kredi faiz oranlarının 0,98’e düşmesine rağmen Ziraat Bankası’nın kredi vermemek için ayak sürüdüğü iddialarına anında müdahale etti ve çözüm için gerekli temasları başlattı. Müteahhitlerin ekonomideki yeri ve önemine değinen Kaya, sektörün daha iyi idaresi için bir kanunu olması gerektiğini söyledi.

İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve yardımcıları ile birlikte Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’i ziyaret ederek sektör temsilcilerinin talep ve isteklerini dinleyen Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erol Kaya, önemli açıklamalarda bulundu. Ziyarette kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, derneğin yapısını özetledi ve sektör olarak 20 bin kişiye istihdam sağladıklarını ifade etti. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da planlı bir yapılaşma sayesinde Çekmeköy’ün her alanda tercih edilen bir ilçe olduğunu vurguladı.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erol Kaya da yaptığı konuşmada Çekmeköy’ün İstanbul’un aksine dikey yapılaşma yerine yatay yapılaşmayı başaran ender ilçelerden biri olmasından dolayı yerel yöneticileri ve müteahhitleri tebrik etti. STK’ların önemine vurgu yapan Erol Kaya, 24 Haziran’da kazananın millet olması gerektiğini hatırlattı ve Türkiye’nin dünü ile bugününün kıyaslanarak karar verilmesini istedi.

İşadamlarından destek isteyen Kaya; “2002’den bugüne bakın Türkiye nereden nerelere geldi. Ulaşımda, sağlıkta ve eğitimde Türkiye büyük mesafeler kat etti fakat yetmez daha iyisini yapalım diyoruz. Geçmişte bir Bolu Tüneli’ni yapamayan ülkemiz bugün Ovit Tüneli, Zigana Tüneli gibi daha nicelerini hayata geçiriyor. Çok güzel işler yaptık, çok güzel noktalara geldik fakat yetmez diyoruz. Daha iyisini yapmak için sizlerden yeniden tam yetki istiyoruz” şeklinde konuştu.

Programda taleplerini dile getiren işadamlarının düşen konut kredi faiz oranlarına rağmen Ziraat Bankası’nın kredi vermemek için adeta ipe un serdiği ve ayak dirediği yönündeki şikayetlerine anında el koyan Erol Kaya, çıkışta yaptığı temasların ardından ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen’e sevindirici haberi bizzat verdi ve bu talebin çok kısa bir süre içerisinde çözülmesi için duruma el koyduğunu söyledi. Yine işadamlarının dile getirdiği yönetmelik değişimleri ve diğer bir çok konuda da Erol Kaya, “İnşaat sektörü ekonomimizin önemli bir kalemi ve siz müteahhitlerimizin bir kanunu olması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah yeni dönemde bunun üzerinde hep birlikte çalışacağız” dedi.

Reklamı Geç