Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 HAFTA KALA 1. AMATÖR LİG’E YÜKSELMEYİ GARANTİLEDİ..

Çekmeköy’ün yükselen marka değeri

Çekmeköy’ün yükselen marka değeri Çarşıspor, emin ve kararlı adımlarla başarıdan başarıya koşuyor. İstanbul 2. Amatör Lig 19. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çarşıspor, deplasmanda karşılaştığı 1453 Maltepe Gençlikspor’u 2-0 yenerek, ligin bitimine iki hafta kala 1. Amatör Lige yükselmeyi garantiledi. Kulüp Başkanı Yücel Evsen; “Yeni sezonda yeni hedeflere yelken açıyoruz” dedi.

Çekmeköy Çarşıspor’un galip gelip 1. Amatör Lig’e yükselmeyi garantilediği mücadeleyi Kulüp Başkanı Yücel Evsen, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Demirci, Ümit Durul, Ersan Demir ve Zafer Yılmaz birlikte protokol tribününden takip ettiler. Siyah Beyazlılar 9 takımın mücadele ettiği 2. Amatör Lig 19. Grupta son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle 2. Amatör Lige veda etti. Gülsuyu Asım Kara Stadında oynanan mücadeleyi Hüseyin Can, Ümit Ayhan ve Berat Bulut hakem triosu yönetirken, Saha Komiseri olarak Aygün Cantürk görev yaptı. Mücadelenin ilk dakikalarına her iki takımda kontrollü başladı. Dakikaların ilerlemesi ile oyunda baskıyı kuran Çekmeköy Çarsıspor oldu. Siyah Beyazlılar Ahmet Patacı, Emre Can Sağrı ve Yasin Çetin’le girdiği net pozisyonlar sonuca gidemedi. Ev sahibi 1453 Maltepe Gençlik kontra toplarla pozisyon ararken kaptanı Ömer Bozyiğit ve Ahmet Emir Yörük ile yakaladığı net fırsatlarda başarılı olamadı.

Çekmeköy ekibi golleri son bölümlerde buldu

İkinci yarısı müthiş çekişmeli oynanan maçın ilk bölümlerinde Maltepe ekibi atak oynarken son bölümlerle baskıyı kuran konuk ekip golleri buldu. 80. dakikada Muhammed Budak’ın golü ile baskılarının sonucunu alan Çekmeköy Çarşıspor, uzatma dakikalarında Emre Can Sağrı’nın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı yine aynı futbolcu ile filelere yollaması ile maçın sonucunu belirledi 0-2. Teknik Sorumlu Şengün yönetiminde oynadığı 14 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 34 puan toplayan Çekmeköy temsilcisi, bitime 2 hafta kala 1. Amatör Lige yükseldi.

Çekmeköy Çarşıspor ilk kez 1. Amatörde

Maç sonu Çekmeköy Çarşıspor’un Başarılı Teknik Direktörü Murat Şengün yaptığı açıklamada, “Öncelikle birliğimizi beraberliğimizi sağlayarak bizlere inanan güvenen her maçta yanımızda olan değerli Başkanım Yücel Evsen ve kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerine bu galibiyeti armağan ediyorum. Çekmeköy Çarşıspor tarihinde ilk kez çıkılan 1. Amatör lige benimle beraber yanımda olan, inanan, güvenen ve tarih yazan değerli Genel Kaptanım Ümit Durul’a, Mehmet Doğan hocama, Burak Aydın ve her biri birbirinden değerli futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. 1. Amatör lig tüm Çekmeköy Çarşı camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Durul: Çekmeköy Çarşı camiasına hayırlı olsun

Çekmeköy Çarşıspor Genel Kaptanı Ümit Durul yaptığı açıklamada “ Şampiyonluk hedefi ile 2022 – 2023 sezonuna başladık. Kulüp Başkanımız Yücel Evsen ve Yönetim kurulumuz bu doğrultuda transferler yaparak zirve mücadelesi veren bir takım kurduk. Bu gün aldığımız muhteşem galibiyetle 1. Amatör Lige yükselmeyi garantiledik. Bu başarıda başta teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum, camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Evsen : Yeni sezonda yeni hedeflere yelken açıyoruz

Siyah Beyazlı takımın Kulüp Başkanı Yücel Evsen yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu güzel ortamda bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk hedefi ile başladığımız 2022 – 2023 sezonunda bir üst lige yükseldik. Bu başarıda büyük pay sahibi olan futbol takımımıza, Yönetim Kurulumuza ve Teknik Sorumlumuz Murat Şengün’e sonsuz teşekkür ediyorum. Tıpkı bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda da hep birlikte inanç ve kararlılıkla hareket ederek Çekmeköy Çarşıspor Kulübümüzü başarı ile temsil edeceğiz. Yeni sezonda yeni hedeflere yelken açıyoruz” dedi. Haber ve Foto: Murat Nazik

Reklamı Geç