Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN EVSEN: “BİRİNCİ LİG’TE OLSANIZ BU KADAR MUTLU OLURDUK..”

Çekmeköy’ün son zamanlarda hızla

Çekmeköy’ün son zamanlarda hızla yükselen trendi hiç şüphesiz Çarşıspor. Yeni başkan Yücel Evsen ve yönetimi ile bambaşka bir sürecin kapılarını aralayan Çarşıspor Kulübü, ilçenin yeni değeri ve markası olma yolunda emin ve kararlı adımlarla ilerliyor. Ramazan vesilesiyle iftar sofrasında buluşan Çarşıspor ailesine hitap eden Başkan Evsen, “Birinci Lig’de oynasaydınız ancak bu kadar mutlu olurduk” dedi.

Bu sezon İstanbul 2. Amatör Lig 19. Grup’ta mücadele veren Çekmeköy Çarşıspor Kulübü, yeni başkan Yücel Evsen ve yönetimi ile en parlak dönemini yaşıyor. Teknik heyet, sporcular, yöneticiler ve Başkan Yücel Evsen, Üsküdar ekibi Çınarspor’la yapılan maçta alınan 2-0’lık galibiyetin ardından iftar sofrasında biraraya geldi. Yüzlerin güldüğü, keyiflerin yerinde olduğu iftar buluşmasında konuşan Başkan Evsen, “Birlik, beraberlik ve umutların yeşerdiği bu çatı altında güzel bir aile olduk. Burada samimiyet görüyorum, dayanışma görüyorum, arkadaşlık görüyorum ve daha önemlisi geleceğe dair gençlik hayalleri görüyorum. Her biriniz değerlisiniz, kıymetlisiniz. Ben ve bütün yönetici arkadaşlarım sizler için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Evsen; “Pırıl pırıl gençlerimizin sporla kaynaştığı bu kulübü çok daha ilerilere taşıma hedeflerimiz, güzel hayallerimiz var. Örneğin gençlerimizin daha özgür biçimde sporunu yaptığı, sosyalleştiği bir kulüp merkezi, yeri ve sosyal tesisleri kurmayı planlıyoruz. Sporu tabana ve topluma daha fazla yaymak ve gençlerimizi sporla bütünleştirmek istiyoruz. Bu spor kulübünde şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte sizlere hizmet etmekten duyduğum hazzı ve keyfi inanın başka hiçbir işte almıyorum. Bugün de yeşil sahalara çıkıp aslanlar gibi topunuzu oynadınız. Büyük heyecanla izledik. Başarılarınızla bir kez daha gurur duyduk. Türkiye birinci liginde top koştursaydınız ancak bu kadar mutlu olabilirdim diye düşünüyorum. Hepinizi kutluyorum. Birliğimiz daim olsun” şeklinde konuştu.

Çarşıspor kulübü hocası, kaptanı ve bazı yöneticileri de yaptıkları konuşmalarla güzel bir dönem yaşadıklarını dile getirdiler.

Reklamı Geç