Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN EVSEN’DEN STK’LAR ARASI İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRME MESAJI..

Bitlis Girişimci İş insanları

Bitlis Girişimci İş insanları Derneği (BİGİAD) Başkanı Kemal İnan ve yönetim kurulunun iadeyi ziyaretinde konuşan Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği (ÇEKMÜDER) Başkanı Yücel Evsen, sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği ve dayanışmayı geliştirmeye yönelik hedefleri ve çalışmaları olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda Bitlis Girişimci İş insanları Derneği BİGİAD’a Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER tarafından yapılan nezaket ziyareti karşılıksız kalmadı. BİGİAD Başkanı Kemal İnan ve yönetim kurulu üyeleri de ÇEKMÜDER’e iadeyi ziyarette bulunarak teşekkür etti. Ekonomi alanında yaşanan gelişmeler, kentsel dönüşüm başta olmak üzere çeşitli alanlarda sektörel sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik istişarlerin yapıldığı ziyaret programı son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Karşılıklı fikir, öneri ve düşüncelerin paylaşıldığı görüşmeler oldukça verimli geçti.

ÇEKMÜDER olarak inşaat başta olmak üzere bir çok alanda iş dünyasını aynı çatı altında buluşturduklarını anlatan Başkan Yücel Evsen, sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği ve dayanışmayı geliştirmeyi hedefleyen model bir çalışma üzerinde yoğunlaştıklarını açıkladı. Bu modelde çeşitli sekterlerde ve alanlarda faaliyet gösteren STK’ların önce kendi aralarında tanışıp kaynaşacaklarını ardından da yapacakları işbirliği ile gelişip kalkınacaklarını ifade eden Evsen, “Sonuçta hepimiz iş yapıyoruz ve birbirimizle sürekli temas halindeyiz. Bu modelin hedefi bizim gibi sivil toplum kuruluşları çatısı altında buluşan ortak paydaları buluşturmak. Böylece daha güçlü olabiliriz ve her anlamda sesimizi daha etkili duyurabiliriz” dedi.

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere sektörel pek çok soruna da temas eden Başkan Evsen, “Katıldığım tüm televizyon programlarında da ifade ediyorum. Burada önemli olan yetkililerimizin önüne çözüm önerilerimizi koymak. Sunulan bir takım çözüm önerilerine karşı ‘çok kötü’ ya da ‘çok iyi’ demek yerine, ‘şu şekilde olsa daha iyi olur’ veya ‘böyle güzel ama şunu da eklesek daha güzel olur’ diyebilmeliyiz. Bundan sonraki süreçte tüm sivil toplum kuruluşları ile dayanışma halinde devlet ve hükümet yetkililerimize bu önerilerimizi daha etkili ve daha komplike şekilde sunacağız” şeklinde konuştu.

Bitlis Girişimci İş insanları Derneği (BİGİAD) Başkanı Kemal İnan da Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği (ÇEKMÜDER) Başkanı Yücel Evsen’e teşekkür ederek bundan sonraki süreçte yapılacak her türlü işbirliği ve dayanışmaya hazır olduklarını kaydetti.

Reklamı Geç