Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BİZİMKİSİ BİR PRENSİP MESELESİDİR, EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”

Ümraniye Belediye Meclisi Mart

Ümraniye Belediye Meclisi Mart ayı ilk oturumunda konuşan İYİ Parti İBB ve Ümraniye Meclis Üyesi Yakup Fındık, cesurlar hareketinin lideri Meral Akşener’e verdikleri sözün arkasında olduklarını ifade ederek; “Sana söz sayın genel başkanım seni Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Gündem dışı konuşmasında 28 Şubat Post Modern darbesinde erkeklerin bacaklarının titrediği günlerde İYİ Parti Lideri Meral Akşenir’i yiğit bir Türk kadını olarak tanıdığını ifade eden İYİ Parti İBB ve Ümraniye Meclis Üyesi Yakup Fındık, O cesur yürekli Türk kadınının kendisi hakkında ağza alınmayacak çirkin sözlere ve malum tehditlere karşılık söylediği, “Söyleyin o generale Kazıklı Voyvoda eşcinseldi” sözlerini hatırlattı. Fındık, o dönemden hakkında fezlekesi bulunan tek siyasinin Akşener olmasının da manidar olduğunu dile getirdi.

İYİ Parti’li Fındık, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili olarak da Gazeteci Murat Ağırel’in Parsel Parsel kitabından alıntılar yaparak FETÖ üzerinden çok sert sözlerle yüklendi.

Reklamı Geç