Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI TANITIMI..

14 Mayıs seçim sürecinde

14 Mayıs seçim sürecinde takvim işlerken siyasi partilerin milletvekili aday adayları da vitrine çıkmaya devam ediyor. İlçe başkanlığı binasında teşkilat mensuplarının katılımı ile bir iftar programı düzenleyen İYİ Parti İlçe Başkanlığı da 1. bölge milletvekili aday adaylarını hem yerel basına hem de partililere tanıttı.

İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları Bayram Sergen, Cevat Saraç, Vedat Bayram, Av. Abdulvahap Deveci, Ahmet Çelebi, Bayram Erzurumluoğlu ve Hakkı Demir ile İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan’ın katıldığı iftar programına partililerin yoğun katılımı vardı. Önümüzdeki günlerde yapılacak temayül yoklamasında teşkilat mensuplarından destek isteyen milletvekili aday adayları sırasıyla söz alarak hem kendilerini tanıttı, hem de seçim sürecine ilişkin görüş, öneri ve düşüncelerini partililerle paylaştılar.

Aday adayları tanıtım iftar programına katılan partililere ve basın mensuplarına teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Bir çoğu ilçemizin ilk üyelerinden olan her bir aday adayı arkadaşımız bizim için son derece kıymetli ve hepsine eşit mesafedeyiz. İYİ Parti kadroları bugüne kadar olduğu gibi 14 Mayıs seçim sürecinde ve sonrasında da gümbür gümbür sahalarda ve canla-başla çalışmaktadır. Ülkemizin 22 yıllık iktidarın sonunda geldiği nokta ortada. Milletimiz büyük bir sıkıntıda. 14 Mayıs seçimleri büyük bir kurtuluş olacak. 15 Mayıs sabayı Millet İttifakı iktidarı işbaşına gelecek ve tüm bu sıkıntılara son verecek. Buna sonuna kadar inanıyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan ve İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç da yaptıkları konuşmalarda 14 Mayıs seçimlerine önemine vurgu yaptılar.

 

Reklamı Geç