Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY, ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İFTARINDA BULUŞTU..

Çekmeköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma

Çekmeköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayı münasebetiyle gaziler, şehit yakınları, yetim ve öksüz çocuklar ile engelliler onuruna iftar yemeği düzenlendi.

cekshtgziftr6Mahalle muhtarlarından sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, siyasetçilerden işadamlarına Çekmeköylüler’in yoğun katılım gösterdiği programa; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Anadolu Yakası Jandarma Komutanı Albay Mesut Cihaner, 23. Piyade Alay Komutanı Albay Hayati Kara, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Önel, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

cekshtgziftr5Programda misafirleri kapıda karşılayan Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, masaları tek tek dolaşarak aileler ile sohbet etti. Davete katılan konuklar arasından söz alan Ali Oğuz Ektiricioğlu bu birlikteliğin sağlayan başta Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz olmak üzere herkese şükranlarını sunduğunu ifade etti.

cekshtgziftr4Programda konuşan Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, “İlçemiz Çekmeköy İstanbul’un yükselen değeri, parlayan yıldızı. Şu anda bu tablodaki gibi Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın idarecileri ile askeri, idari ve adli bütün kuruluşlarımızla, STK temsilcilerimizle, basın mensuplarımızda, siyasi parti başkanları ve yöneticilerimizle, bizlere bu Ülkeyi emanet eden aziz şehitlerimizin yakınları ve değerli gazilerimizle birlikte bu güzelliği paylaşmaktan çok mutluyum. Biz aile sıcaklığı içinde çalışıyoruz” dedi.

cekshtgziftr3Çekmeköyü layık olduğu noktaya ulaştırmak ve İstanbulun yükselen yıldızı yapmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Kaymakam Kansız, “Rabbim güzelliklerimizi daim etsin, birliğimizi bozmasın. Bugün bu aile ortamını yaşadığımız gibi kıyamet gününde de İnşallah İstanbulumuzun mihmandarı Peygamber Efendimiz HZ. Muhammet (S.A.V.)’i misafir etmiş olan HZ.Eyüp el-Ensari Hazretleri’nin öncülüğünde Peygamber Efendimizin sancağı altında toplanıp bu güzellikleri yaşarız. Rabbimizin rızası için dünyamızın da güzel olması için hep birlikte gayret gösterelim. Mübarek Ramazan ayı bu güzelliklerin yaşanmasına vesile olsun diyor, hepinize teşekkür ediyor, teşriflerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

cekshtgziftr8

cekshtgziftr7

cekshtgziftr2

Reklamı Geç