Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çekmeköy’ün Birlik Sofrasını Beraber Büyüteceğiz..”

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde; bölgenin iş insanları, siyasetçileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarına Kars, Ardahan, Iğdır yöresinin lezzetiyle meşhur kaz eti ikramında bulundu. Davete icabet eden dostlarına teşekkür eden Çerkez; “Bu akşam lokmamızı paylaştık. Çekmeköy’ün birlik sofrasını da beraber büyüteceğiz” dedi. Çerkez, geçtiğimiz günlerde katıldığı Sivas Gezisi esnasında dostlarına verdiği bir söz üzerine bu geceyi düzenlediğini kaydetti. 

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, ilçenin önde gelenlerini birlik lokması dediği Kaz yemeği sofrasında buluşturdu. CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin Yıldırım’ın yanı sıra ilçenin siyasileri, iş insanları, muhtarları STK temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda hemşerinin katıldığı programda konuşan Çerkez, herkese teşekkür etti ve birlik sofrasını hep birlikte büyüteceklerini kaydetti.

38 yıllık belediyecilik tecrübesi ve liyakatiyle Çekmeköy’ü daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Çerkez, “Kadınlarımız, gençlerimiz, STK’larımız, iş insanlarımız, esnaflarımızla beraber daha mutlu, daha güvenli, daha sosyal bir Çekmeköy için çalışacağız” dedi. CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan da katılımcıları selamlayan bir konuşma yaptı. Program yemek duası ile sonlandı.

 

Reklamı Geç