Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN ŞAMPİYONLARINA ANLAMLI TEBRİK…

Futbol ve Voleybol’da aldıkları

Futbol ve Voleybol’da aldıkları başarılarla adından söz ettiren Çekmeköy İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulübü’ne içe protokolünden tebrik.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy protokolü, futbol ve voleybol’da aldıkları başarılarla Çekmeköylüleri sevince boğan İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulübü sporcularını tebrik etti. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen tebrik törenine; Kaymakam Adem Arslan, Türkiye Futbol Federasyonu üyesi ve Engelliler Federasyonu Sorumlusu İsmail Erdem,İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir ve sporcu aileleri katıldı.

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulübü Futbol takımı şampiyonu olarak Süper Lig’e yükseldi. Karabük’te yapılan play-of karşılaşmalarında Bursa ve Aksaray’dan sonra Kartal gibi güçlü rakiplerini tek tek yenen futbol takımı Süper Lig’e çıkma başarısını gösterdi. İşitme Engelliler Kadın Voleybol Takımı ise İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, İzmir, Bursa, Van, Ankara, Antalya, Mersin, Samsun, Denizli Ve Eskişehir illerinden toplamda; 350 idareci, antrenör ve sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda 2. oldu. Voleybol takımından 5 sporcu milli takıma davet edildi. Programda sporculara hediye takdim edilirken,  şampiyonluk kupasıyla poz verildi.

Reklamı Geç