Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzurumlu hemşeriler birlik, beraberlik mesajları verdi!

Çekmeköy Erzurumlular Dernek Yönetimi,

Çekmeköy Erzurumlular Dernek Yönetimi, Erzurum- Hınıs, yeni yerine kavuşan Göller Köyü Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hemşerilerine sabah kahvaltısı ikram eden Göller Köyü Dernek Başkanı İlhan Sarıçiçek ve yönetimi misafirlerini en güzel şekilde ağırladı.

Erzurum- Hınıs, Göller Köyü Dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıya; Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı ve aynı zamanda AK Parti Aday Adayı Fatih Sırmacı da katıldı. Kahvaltı sonrası; yapılan dualarla derneğin yeni yerinin hayırlı olması, uzun yıllar hayırlı hizmetlerde bulunması için dua edildi. Yapılan dua sonrası, birlik mesajı verildi. Göller Köyü Dernek Başkanı İlhan Sarıçiçek, konuklarına anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti..

Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Musa Sağdıç yaptığı konuşmada, “Biz her zaman biriz, beraberiz, hep birlikte güçlüyüz. Göller Köyü Derneği kendi yerini alması hepimizi sevindirdi. Bu derneğin kendi yerinde, uzun yıllar burada hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum’’ dedi. Kahvaltı programının onur konuğu  Fatih Sırmacı, “Aday olmam halinde hepinizden destek bekliyorum, şayet ben aday olamazsam da aday olan arkadaşımız için sizden yine destek isteyeceğim’’ dedi.

Yapılan kahvaltı ve konuşmaların ardından, Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Musa Sağdıç ve yönetimi; Erzurum İli, Hınıs İlçesi, Göller Köyü Derneğinin kendi yerini alması dolayısıyla hayırlı olsun temennisinde bulunarak ‘’biz birlikte güçlüyüz, birlikten kuvvet doğar’’ masajı verdi. Kahvaltıya ilçede yayın yapan basın mensupları da davet edildi.

 

Reklamı Geç