Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HASAN ÖZTÜRK SPONSORLUĞUNDA, ÜNLÜLERİN KATILIMIYLA TONLARCA MAMA..

Soğuk kış günlerinin başlamasıyla

Soğuk kış günlerinin başlamasıyla son derece anlamlı bir çalışmaya imza atan Çekmeköy Sevenler Platformu, hayırsever iş insanı Hasan Öztürk sponsorluğunda hayvansever dostlarına tonlarca mama dağıttı. Zeynep Dizdar, Faruk K. Yavuz Seçkin, Tuna Arman, Serdar Gökalp, Mehmet Aydın, Hilal Özgani, Hop Dedik Ayhan ve Mustafa Topaloğlu gibi ünlü isimlerin de katılımlarıyla destek verdiği Doğa Park önündeki etkinlik soğuk ve yağışlı havaya rağmen binlerce hayvansever dostunu buluşturdu.

Çekmeköy hafta sonu anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen binlerce hayvansever dostunu Doğa Park önündeki etkinlikte biraraya getiren Çekmeköy Sevenler Platformu, tonlarca mamayı ücretsiz olarak dağıttı. Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olması istenen hayırsever iş insanı Hasan Öztürk sponsorluğundaki programa Zeynep Dizdar, Faruk K. Yavuz Seçkin, Tuna Arman, Serdar Gökalp, Mehmet Aydın, Hilal Özgani, Hop Dedik Ayhan ve Mustafa Topaloğlu gibi ünlü isimler de katılımlarıyla destek verdi.

Ekranların ünlü haber yüzü Mehmet Aydın’ın sunumunu yaptığı program eğlenceli ve keyifli anlara sahne oldu. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri hayvansever dostlarıyla keyifli anlar yaşadı. Soğuk kış günlerinde can dostlara hediye edilen mamalar yüzlerde sıcak tebessümler oluşturdu ve alkışlar Çekmeköy Sevenler Platformu’na yapıldı.

HASAN ÖZTÜRK; “SAHİP ÇIKALIM, KORUYALIM..”

Başta hayvansever dostları olmak üzere herkesin takdirini toplayan programın sponsoru Hasan Öztürk de oradaydı. “Yazın kavurucu sıcak günlerinde olduğu gibi kışın soğuk günlerinde de sokak hayvanlarına ve tüm canlılara sahip çıkalım” diyen Hasan Öztürk, “Çevremize, doğamıza, canlılara, yeraltı ve yer üstü kaynaklarına sahip çıkalım. Can dostlarımızı koruyup kollayalım. Sevgimizi paylaşalım” şeklinde konuştu. Doğa Park önüne kurulan çadırda bir de Çekmeköy için düşüncelerini söyle kabini kuruldu. Vatandaşların içerisine girerek Çekmeköy hakkındaki düşüncelerini 45 saniyede özetleyeceği ve sonrasında bu çekimin sosyal medya aracılığı kamuoyuna duyurulacağı video kabinine ilk olarak Hasan Öztürk girdi ve düşüncelerini aktardı.

HAYVANSEVER DOSTLARINDAN TEŞEKKÜR..

Programın sonunda ise etkinliğe katılan binlerce hayvansever dostuna tonlarca mamanın ücretsiz olarak dağıtımı yapıldı. Yağışlı havaya rağmen İstanbul’un çeşitli bölgelerinden gelen vatandaşlar, Çekmeköy Sevenler Platformu’na, Hasan Öztürk’e ve ünlü isimlere bu anlamlı çalışmadan dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Ünlü sanatçılar ve ekran yüzü sevilen isimler de yaptıkları konuşmalarda; Çekmeköy Sevenler Platformu’nun bugüne kadar yaptığı topluma yönelik tüm sosyal çalışmalarla örnek teşkil ettiğini ve herkesçe takdir gördüğünü ifade ettiler.

Reklamı Geç