Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hep birlikte bu şehrin gelişmesine ve ilerlemesine katkı sunmaya devam edeceğiz..”

Çekmeköy’ün sevilen ismi iş

Çekmeköy’ün sevilen ismi iş insanı ve AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Lütfü Tiryakioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle yerel basın mensupları ve bölgenin ileri gelenlerini dostlar sofrasında buluşturdu. Konuklarına teşekkür ederek gazeteciler gününü kutlayan Tiryakioğlu; “Hep birlikte bu şehrin gelişmesine ve ilerlemesine katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Çekmeköy yerel basın mensupları ve Lütfü Tiryakioğlu dostlarının katıldığı anlamlı yemek davetinde sıcak ve samimi bir ortam vardı. MHP Meclis Üyesi Adayı Cüneyt Ilgın, CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Aziz Fidan, AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Murat Altun, Diş Hekimi Şerafettin Turan, iş dünyasından Serkan Çeliker, Tuncay Ceran, Ali Yıldız ve Ayşe Can gibi tanınmış pek çok ismin katıldığı davette konuklarını selamlayan ev sahibi Lütfü Tiryakioğlu, “Bu akşam dostlar sofrasında buluşmamıza vesile olan basın emekçilerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Yerel basın mensuplarının ilçe kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi olduğuna vurgu yapan Tiryakioğlu, “Sizlerle her zaman beraberiz. İlçemizin gelişmesi ve ilerlemesinde emeğiniz ve katkınız inkar edilemez. Zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Her bir arkadaşıma sağlık ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. “Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz” diyen Tiryakioğlu; “Hep birlikte bu şehrin gelişmesine ve ilerlemesine katkı sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Tiryakioğlu’ndan sonra tek tek söz alan konuklar ve yerel basın temsilcileri anlamlı davete teşekkür ettiler. Lütfü Tiryakioğlu gibi isimlerin Çekmeköy’ün önde gelen değerleri arasında olduğuna işaret eden konuşmacılar; “Bu şehrin ilerlemesinde ve insanının kalkınmasında emeği olan herkesten Allah razı olsun. Lütfü Tiryakioğlu gibi değerlerimizin yolu açık olsun” dediler.

Reklamı Geç