Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hepimizin amacı bu şehre daha iyi hizmet verilmesini sağlamak!”

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış ailelerinden işinsanı Lütfü Tiryakioğlu, 31 Mart seçimlerinde Ak Parti’den belediye meclis üyesi aday adayı oldu. Hayırsever kişiliği ile her görüşten, herkesin sevgisini kazanan bir isim olan Tiryakioğlu’nun adaylığı, gerek parti tabanında gerekse ilçe kamuoyunda geniş yankı buldu.

Ak Parti’de belediye meclis üyelikleri için başvurular devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aday adaylığı için başvuru yapan Çekmeköy’lü hayırsever işinsanı Lütfü Tiryakioğlu’nun sürpriz çıkışı hem parti tabanında hem de ilçe kamuoyunda geniş yankı buldu. Toplumsal barış, kardeşlik hukuku ve kültürel zenginliklere dair fikir ve düşünceleri ile her görüşten farklı kesimlerin sevgisini kazanan Tiryakioğlu, “Hepimizin ortak amacı bu şehre daha iyi hizmet üretilmesine katkıda bulunmak. Milletimizin daha huzurlu, daha adil, daha mutlu yaşayacağı bir kente hizmet yolunda, üzerimize düşen görev ve sorumluluğa hazır olduğum için bu yola çıktım. Çekmeköy’de daha kaliteli yaşam şartlarını yine birlikte oluşturabiliriz. Kardeşlik hukuku ve paylaşımcılık ruhunu daha çok yaymalıyız. Herkes kalkınmalı, herkes hakkını adilce almalı. Tüm bunlar için de herkese görevler düşüyor” şeklinde konuştu. İlçe Başkanı Av. Akın İlhan da, Tiryakioğlu’na çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

LÜTFÜ TİRYAKİOĞLU KİMDİR?..

Aslen 1971 Sivas Demiryazı Köyü doğumlu olan Lütfü Tiryakioğlu, 1979 yılından itibaren İstanbul Kadıköy Hasırcıbaşı’nda ikamet etti. İlk ve orta okulu Bahariye, Liseyi Kenan Evren Lisesi’nde tamamladı. 1985 yılında Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’ne taşındı. 2006-2013 yılları arasında Çekmeköy’de inşaat sektöründe hizmet verdi. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında etkin görevler üstlendi, başarılı sosyal projelere imza attı. Hayırsever iş insanı Tiryakioğlu, yardımlaşma ve dayanışma adına bir çok çalışma yürüttü. 2009 seçimlerinde yine Ak Parti meclis üyesi aday adayı oldu. Tiryakioğlu, 2017’den bugüne BİM Mağazalar A.Ş bünyesinde mimari faaliyetler olarak faaliyet gösteriyor

Reklamı Geç