Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HER ŞEYİN DAHA İYİ OLACAĞINA İNANDIĞIM İÇİN ARANIZDAYIM..”

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi’nden

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi’nden istifa eden bölgemizin tanınmış genç iş insanlarından Serkan Çelikel, İYİ Parti saflarına katıldı. Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Belediye Başkan Aday Adayı Bora Kılıç ve İlçe Gençlik Kolu Başkanı Batuhan Ekşi ile çok sayıda partilinin katıldığı ilçedeki programda İYİ Parti rozeti takan Serkan Çelikel, “İnanıyorum her şey daha iyi olacak” dedi.

Sosyal ve siyasal kişiliği ile bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan girişimci genç iş insanı Serkan Çelikel, DEVA Partisi’nden istifa ederek İYİ Parti rozeti taktı. Geçtiğimiz 14 Mayıs genel seçimlerinin ardından partisindeki bir takım yanlış uygulamalardan duyduğu rahatsızlıkları kamuoyu önünde açık açık dile getiren Çelikel’in rozetini takan İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç; “Başta Serkan Çelikel kardeşimiz olmak üzere partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. İyilerin arasına hoş geldin” dedi.

Artık İYİ Parti saflarında ülke ve millet için mücadele vereceğini kaydeden Serkan Çelikel, “Her şeyin daha iyi olacağına inandığım için bu akşam burada sizlerle birlikteyim ve İYİ Parti rozet takıyorum. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim, hepimizin niyetlerini hayır eylesin, vatana-millete iyi hizmetler yapmayı nasip eylesin” şeklinde konuştu. Sivaslılar Derneği başkan vekilliği gibi pek çok sivil toplum kuruluşundaki etkin görevleri ile de yakından tanınan Serkan Çelikel’in İYİ Parti’ye katılım töreninde ayrıca yeni gençlere de rozetleri takıldı.

Reklamı Geç