Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİLLET İTTİFAKI’NDA DENGELERİ ALT-ÜST EDECEK AÇIKLAMA..

Mart 2024 yerel seçimleri

Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti’nin kendi adaylarını çıkaracağı yönündeki söylemler netlik kazanmaya devam ediyor. İstanbul’un kritik ilçelerinden Çekmeköy’de seçime mutlaka kendi adaylarıyla gireceklerini gazetemize açıklayan İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Diğerleri düşünsün” diyerek muhalefetten iktidara tüm partilere adeta meydan okudu.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Mart 2024 yerel seçimlerine doğru www.yerelgazete.com.tr ye gündem yaratacak özel açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Meral Akşener’in de son günlerde sıkça dile getirdiği üzere İYİ Parti’nin her yerde kendi adaylarıyla yerel seçimlere gireceğini tekrarlayan Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy’de de kendi belediye başkan adayımız ve meclis üyesi aday listemizle milletimizin huzuruna çıkacağız. Bu hususta rotamız net, pusulamız millet. Bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Diğerleri düşünsün” şeklinde konuştu.

“Partimizin her alandaki güçlü ve liyakatli kadroları yönetmeye ve hizmet üretmeye taliptir” diyen Başkan Dilaver Koç; “Teşkilatımızın tüm birimleriyle Çekmeköy’ün 21 mahallesinde toplumun tüm kesimleriyle sürekli istişare ve diyalog halindeyiz. Çarşıda pazarda vatandaşımızı dinliyoruz. Pahalılık almış başını gidiyor. İnsanlarımızın büyük bir çıkmazda olduğunu görüyoruz. Ekonomik krizi iliklerine kadar yaşayan milletimizin derdini çözebilmek için neler yapabileceğimizi planlıyoruz. Birbirinden kıymetli bir çok arkadaşımız adaylık için hazırlanmaktadır. Önümüzdeki günlerde aday adaylarımız sahaya inmeye başlayacaktır. Çekmeköy daha iyi yönetilmeyi hak ediyor. Milletimize çağrımız bizi izlemeye devam edin” dedi.

Reklamı Geç