Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her şeye rağmen geleceğe umutla bakıyoruz…”

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı 2023’ü uğurlayıp yeni yıl 2024’e girdiğimiz şu günlerde anlamlı bir mesaj yayınlayan Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği ÇESİDER Yönetim Kurulu Başkanı Soner Çiçekli, “Her şeye rağmen geleceğe umutla bakıyoruz” diyerek şunları kaydetti:

“Çok kıymetli hemşerilerimiz, değerli Çekmeköylüler, saygıdeğer büyüklerimiz ve sevgili gençler…

Türkiye Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun 100. yılı 2023’ü uğurlayıp yeni bir yıl 2024’e ‘merhaba’ diyoruz..

Milletçe hep birlikte bir yılı daha geride bırakmanın hüznünü yaşarken, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşayacağımız saatlere giriyoruz.

2023 yılında ülke olarak bir çok duyguyu aynı anda yaşadık… Kimi zaman üzüldük, kimi zaman sevindik, kimi zaman duygulandık.

Aramızdan ayrılan yakınlarımız, komşularımız, dostlarımız oldu. Hepsine rahmet diliyoruz..

Savaşlar, doğal afetler, terör olayları… Şehitler verdik, hastalıklar ve ekonomik krizlere şahit olduk…

Ama geleceğe hep umutla baktık inancımızı hiç yitirmedik.

Bizler de şahsım ve yönetim kurulumuz olarak; Sivas’ımızın gelenek, görenek ve kültürlerini yaşamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışması adına hep birlikte hemşerilerimizle biraraya geldik, zaman zaman da çalışmalar ve programlar düzenledik.

Yeni yılda da aynı duygu ve düşüncelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Aynı zamanda 2024 Mart ayında yapılacak mahalli idareler ve muhtarlık seçimlerinde aday olacak ve tek düşüncesi ülkeye ve millete hizmet etmek olan değerli hemşerilerimize başarılar diliyor ve her daim destekçisi olacağımızı bildirmek istiyorum.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle; 2024 yılının başta ülkemize ve milletimize olmak üzere bütün insanlığa sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi temennisiyle, yeni yılın birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını dilerim..”

Reklamı Geç