Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti teşkilatlarında yerel seçim hareketliliği sürüyor..

İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda

İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda yerel seçim hareketliliği devam ediyor. “Gençler de artık siyasette söz sahibi olmalı” diyen partinin genç ve dinamik ismi Kemal Karayaka, meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyeliği aday adayı başvuru dosyasını kendisini desteklemeye gelen kalabalık partililerin huzurunda İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç’a takdim eden Kemal Karayaka, şunları kaydetti: “1997 İstanbul doğumluyum. İstanbul Esenyurt Üniversitesi siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum. Ticaret sektörüyle uğraşıyorum. 2018 yılında İYİ Parti Çekmeköy gençlik kolu başkanlığı görevine getirildim ve bu görevi 2.5 yıl sürdürdüm. Bu süreçte gerek muhtarlarımız gerekse sivil toplum kuruluşlarımızla beraber bir çok program gerçekleştirdik.

Bu görevimden sonra İYİ Gençlik İstanbul 1. bölge teşkilat başkanlığı görevine getirildim ve bu görevi de 2 yıl yürüttüm. Şu anda da Gençlik Kolları Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu il başkan yardımcılığı görevini sürdürüyorum. Artık gençlerin de siyasette söz sahibi olması inancımla İYİ Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurumu yaptım. Çekmeköy’ün ortak meselelerini tespit ettik ve bunun yanında ayrıca 21 mahallede çalışmalarımızı yaparak mahalle mahalle sorunları tespit ederek çalışmalarımıza başladık.”

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç da meclis üyesi aday adayı Kemal Karayaka’ya hayırlı olsun temennilerini ileterek başarılar diledi.

Reklamı Geç