Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIZILDAŞ: 14 MAYIS’TA 4. BÜYÜK DEVRİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ..

Hafta sonu Taşdelen Seçim

Hafta sonu Taşdelen Seçim Koordinasyon Merkezi’ni hizmete açan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, yeni haftaya da Alemdağ Bölge Temsilciliği Seçim İrtibat Bürosu’nu açarak başladı. Millet İttifakı temsilcileri, milletvekili adayları, partililer ve çok sayıda bölge sakininin katıldığı açılışta konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, 14 Mayıs’ta seçimleri kazanarak gerçekleştirecekleri 4. büyük devrimle Türkiye’yi tam demokrasiye kavuşturacaklarını söyledi.

14 Mayıs seçim sürecinde saha çalışmalarını sürdüren CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Taşdelen’den sonra Alemdağ Bölge Temsilciliği Seçim İrtibat Bürosu’nu da faaliyete geçirdi. Millet İttifakı temsilcileri, milletvekili adayları, partililer ve çok sayıda bölge sakininin katıldığı açılış programında konuşan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Ülkemizin geleceği adına son derece önemli olan bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi saflarında onurlu ve zor bir görev üstlendik. Kampanya boyunca hep birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Son sandıktaki ıslak imzalı tutanağı alana kadar canla başla mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

“Milletimiz zor günler yaşıyor. Ekonomik kriz herkesin belini bükmüş vaziyette” diyerek sözlerine devam eden Kızıldaş, şunları kaydetti: “Bizler bu noktada halkın sesi olacağız ve ekonomiyle ilişkili tüm çözüm önerilerimizi kılavuz olarak halkımızın önüne koyacağız. Kutuplaşmadan uzak, birleştiren olacağız. Her kesimden vatandaşlarımızla sürekli temas halinde olacağız. Eleştiriye değil iktidara geldiğimizde yapacaklarımıza odaklanacağız. Bir avuç insana değil tüm toplumun hep birlikte zenginleştiği bir düzene hizmet edeceğiz. Alanında uzmanlaşmış liyakat sahibi kadrolarla hazırız.

Tüm adaletsizliklere son vereceğiz. Hak, hukuk adalet gelecek. 14 Mayıs seçimlerini azim ve kararlılıkla verdiğimiz mücadele ile kazanacağız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere partimizin genel başkanları 3 büyük devrim gerçekleştirdi. Bunlar Kurtuluş Mücadelesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve çok partili sisteme geçişler olup 14 Mayıs seçimlerini kazanarak gerçekleştireceğimiz 4. büyük devrimle ülkemizi tam demokrasiye kavuşturacağız” dedi.

Reklamı Geç