Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEAT BOSS (ETİN PATRONU) TÖRENLE HİZMETE AÇILDI..

Etin lezzete dönüştüğü yer

Etin lezzete dönüştüğü yer MEAT BOSS, Sancaktepe, Ataşehir ve Çekmeköy gibi üç ilçenin kesişme  noktası olan Emek Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

meat boss aculus 10Kalite, lezzet, güven ve hijyen bu adreste buluşup et sevenlere hizmet olarak dönüşüyor. Sancaktepe’de birbirinden seçkin davetlilerin katılımıyla açılan MEAT BOSS, ilk günden farkını ortaya koydu ve bölge halkından yoğun ilgi gördü. Cengiz Akpınar ve Fuat Kılıç’ın ortak kuruluşu MEAT BOSS yani ‘Etin Patronu’ dönerinden köftesine, ızgarasından pirzolasına et’in her çeşidinde birbirinden muhteşem lezzetler sunuyor.

meat boss aculus 5Hafta sonu olmasına rağmen oldukça yoğun bir davetli katılımıyla hizmete açılan MEAT BOSS’un renkli açılış organizasyonu tam not aldı. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Yardımcısı Nizamettin Arslan, Otlukbeli Belediye Başkanı Vahdet Ercan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Fatih Sırmacı, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, işadamları ve birçok davetlinin katıldığı açılış töreninde dualar edildi, kurbanlar kesildi.

meat boss aculus 11Açılışı yapılan mekan adına davetlileri selamlayan firma sahiplerinden Cengiz Akpınar, çok özel bir hizmet anlayışıyla fark yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Et’inden ekmeğine, yağından sebzesine kadar tüm malzemeleri yerinden ve en güvenli şekilde tedarik ettiklerini ifade eden Akpınar; “MEAT BOSS olarak siz konuklarımızı en iyi şekilde ağırlama noktasında iddialıyız. Et’in lezzete dönüştüğü yer olma konusundaki iddiamızı da siz konuklarımızın değerlendirmesine bırakıyoruz” şeklinde konuştu.

meat boss aculus 9Diğer konuşmacılar Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanları Ahmet Poyraz ve Vahdet Ercan ile Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı da son derece güzel bir mekanın açılışını gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler ve MEAT BOSS’un bölgenin kalitesine katma değer sağlayacağını dile getirerek kurum sahiplerine hayırlı ve uğurlu olması dileklerini ilettiler.

meat boss aculus 8Konuşmaların ardından hep birlikte MEAT BOSS’un açılış kurdelası kesildi ve gün boyu süren açılış organizasyonunda davetlilere döner ve et çeşitlerinden oluşan zengin ikramlar yapıldı. Davetliler, MEAT BOSS’un birbirinden lezzetli ikramlarına ve her yönüyle eksiksiz şekilde düşünülen mekanına tam not verdi. Et’te damak zevkine düşkün lezzet sevenler için detaylı bilgiler; www.meatboss.com.tr adresinde…

meat boss aculus 7

meat boss aculus 1

meat boss aculus 6

meat boss aculus 2

meat boss aculus 3

meat boss aculus 4

Reklamı Geç