Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEDOS OTOMOTİV’DEN ÜMRANİYE ESNAF ODASI ÜYELERİNE BÜYÜK FIRSAT…

Çeşitli kurum ve kuruluşlarla

Çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığı özel anlaşmalar sonucu üyelerine avantajlı imkanlar sunan Ümraniye Esnaf Odası, Fiat bayi MEDOS Otomotiv ile büyük bir indirim kampanyası başlattı.

ozdil modos anlasma 3Başkan Mehmet Özdil yönetimindeki Ümraniye Esnaf Odası, üyelerine yeni fırsatlar yaratmaya devam ediyor. Birçok kurum ve kuruluşla imzaladığı anlaşmalar sayesinde üyelerine avantajlı imkanlar sunan Ümraniye Esnaf Odası, merkezi Kartal’da hizmet veren Fiat bayi MEDOS Otomotiv’le de büyük bir indirim kampanyası için el sıkıştı.

ozdil modos anlasma 1Oda Başkanı Mehmet Özdil ile TOFAŞ A.Ş Bölge Müdürü Azer İbrahim Torun ve MEDOS Otomotiv Satış Müdürü Nilgün Çimen’in imzaladığı anlaşma protokolüne göre; Yeni Doblo Combi, Cargo, Fiorino Combi gibi ticari araçlarda Oda üyesi esnafa özel % 15’e varan indirimler yapılacak. 8 Mart’ta başlayan indirimli satış kampanyası 30 Nisan’da son buluyor.

ozdil modos anlasma 4Ticari araç alımında Ümraniye Esnaf Odası üyelerine büyük kolaylık sağlayan anlaşmaya göre; alınan aracın ilk bakımı da hediye olarak yapılacak. Kredi kolaylığı da sağlayan Fiat bayi MEDOS Otomotiv yetkilileri, esnafın bir an önce ticari araç sahibi olabilmesi için böylesine uygun bir kampanyayı kaçırmamaları gerektiğini gazetemize açıkladılar.

ozdil modos anlasma 2Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil de Yerel Gazete’ye yaptığı açıklamada; “Yaptığımız tüm çalışmalar ve sarf ettiğimiz çaba ve gayretlerin hepsi esnafımız içindir. Çeşitli ekonomik sebepler yüzünden ticari zorluklar yaşayan esnafımızın bu gibi toplu alım ve indirim kampanyaları sayesinde bir nebze olsun rahatlamasını amaçlıyoruz” dedi. Bugüne kadar birçok indirim kampanyasına imza attıklarını ifade eden Başkan Özdil, “Esnafımızın yararına olacak bu gibi girişimlerimiz devam edecek” dedi.

Reklamı Geç