Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR ÇELİK’DEN İYİLİĞE VESİLE YENİ BİR YÖNTEM DAHA..

İyilikseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında

İyilikseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında kurduğu dayanışma köprüsünü her geçen gün daha da güçlendiren Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, çeşitli vesilelerle çocukların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Muhtar Çelik’in yeni ve farklı yöntemlerine zarf ve balondan sonra çark da eklendi.

“Çevir Çarkı, Sevindir Çocukları” diyerek hayırsever yurttaşların, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatması için yeni bir vesile yaratan Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Özellikle kış aylarına girdiğimiz şu günlerde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının hayallerini gerçekleştiren yardım yöntemleri herkese örnek olacak türden. Muhtarlık binasına içerisinde ihtiyaç listelerinin yazıldığı zarfların konulduğu balonlardan sonra şimdi de çark yerleştiren Muhtar Çelik, iyilik yapmak isteyenlere bu çarkı çevirtiriyor ve denk gelen zarfta yazılı isteklerin yerine getirilmesine vesile oluyor.

Muhtar Engin Çelik’in bu son yardımlaşma yönteminin sosyal medyadan duyulmasının ardından yoğun ilgi görmeye başladı. “Çevir Çarkı Sevindir Çocukları” Kampanyası kısa zamanda büyük kitlelere ulaştı ve her gün muhtarlığın yolunu tutan onlarca hayırsever bu çarkı çevirerek denk gelen zarftaki istekleri yerine getiriyor. İhtiyaçlı zarflarında genelde okul araç-gereçleri ve çocukların hayalini süsleyen istekler olduğunu ifade eden Muhtar Engin Çelik, “Başından beri bizleri yalnız bırakmayan ve yaptığımız her kampanyaya karınca-kararınca destek vererek yüzleri güldüren tüm komşularımıza, eş-dost bütün arkadaşlarımıza, işadamlarımıza ve esnafımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizler yapılan iyiliklere aracıyız, vesileyiz” diyen Muhtar Çelik, “Hayırsever dostlarımız çoluk, çocuk ailecek gelip mutluluğumuza mutluluk katıyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Eğitime destek kampanyaları, okuması çocuklardan hediyesi muhtarlığımızdan kampanyası, ağız ve diş sağlığı hediye setleri, Ramazan aylarında yardımlaşmalar, engelli bireylere yönelik destekler, çocuklarımızı buluşturan yaz şenlikleri, zarf çekme, balon patlatma ve en son olarak da çevir çarkı hepsi birer yöntem ya da metod. Burada maksat sebep olmaktır. Hepsi birer araç. Gerçek olan yapılan iyilikler ve mutlu edilen kalplerde bırakılan hoş bir sedadır. Sevinçlere ortak olmak bize yetiyor” şeklinde konuştu.

 

Reklamı Geç