Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NİYAZİ TAŞTAN GÖREVİ MUSA SAĞDIÇ’A DEVRETTİ..

Hafta sonu 8. olağan

Hafta sonu 8. olağan kongresini gerçekleştiren Niyazi Taştan yönetimindeki Çekmeköy Erzurumlular Derneği’nde bayrak değişimi yaşandı ve yeni başkan Musa Sağdıç seçildi. İlçe kamuoyunun yoğun katılım gösterdiği kongrede bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı Niyazi Taştan’a teşekkür edilirken yeni başkan Musa Sağdıç, “Bu bir hizmet yarışıdır ve inanıyorum ki bu bayrağı hep birlikte daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Çekmeköy Erzurumlular Derneği’nde hafta sonu yapılan kongreyle değişim yaşandı. Mevcut başkan Niyazi Taştan görevi yeni başkan Musa Sağdıç’a devretti. Derneğin Onursal Başkanı Abdülbaki Özdemir’in divan başkanlığında gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Başkan Niyazi Taştan’ın açılış konuşması sonrası derneğin gelir gider ve faaliyet raporları okunarak oybirliği ile onandı.

Kongreya katılan konuklara hitap eden Başkan Taştan, büyük bölümü pandemi ve deprem sürecine denk gelen iki yıl boyunca yaptıkları çalışmaları özetledi. Başkan Taştan, zor koşullara rağmen önemli işler kaydettiklerini ve insana dokunan hizmetler yaptıklarını söyledi. Başkan Taştan’a bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı ve Şahmettin Yüksel tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Yoğun katılım gözlenen kongreye; Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı ve Şahmettin Yüksel, CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, Deva Partisi İlçe Başkanı Abdülkadir Kacemer, Deva Partisi Ümraniye ilçe Başkanı Hasan Keleş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Hasan Kuzu ve Abdullah Gelgeç, Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyeleri; Rıdvan Bural, Bora Kılıç, Avukat Özgür Kip, Turgay Tuna ve Muhlis Ateş, Muhtarlar; Nuray Tak, Sertif Yılmaz, Engin Çelik, Ömer Lutfi Gürsoy ve Orkun Karakaya, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Kaynarca Erzurumlular Dernek Başkanı Mehdi Kaya, Kurtköy Erzurumlular Dernek Başkanı Muammer Dilli, Sultanbeyli Erzurumlular Dernek Başkanı Mehmet Ahıskalı, Çekmeköy Sivas ili ve ilçeleri Dernek Başkanı Soner Çiçekli ve İşadamı Seyfettin Yıldırım katılan isimler arasındaydı.

Kongrenin son bölümünde ise yeni yönetim ve denetim kurulları ile başkan seçimi vardı. Tek liste halinde göreve seçilen yeni başkan Musa Sağdıç, hemşeriler arası birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışmayı daha da büyüteceklerini ve hizmet yarışı bayrağını daha ileriye taşıyacaklarını söyleyerek şahsına gösterilen güven ve teveccühe teşekkür etti.

 

Reklamı Geç