Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DE YAĞMUR ALTINDA İFTAR KEYFİ..

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde hayat bulan büyük ödüllü ‘Medeniyet Yolcuları’ İftar programı yağan yağmura rağmen yoğun katılımla gerçekleşti. Yeni Belediye Hizmet Binası önünde bulunan Enderun Caddesi’nde  gerçekleşen Medeniyet Yolcuları İftar programına, Başkan İsmail Erdem’in yanı sıra; Medeniyet Yolcularının öğrencileri, veliler ve öğretmenleri ile binlerce vatandaş katıldı.

Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan İsmail Erdem yaptığı konuşmada, “Yeryüzündeki oruç tutan tüm Müslüman kardeşlerimizin ramazanlarını tebrik ediyorum. Bu ramazan tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun. Ramazan ayı rahmet ayı, bir tarafıyla da sofralara bereket geliyor. İşte bugün burada 5 binin üzerinde misafirimizle beraber aynı sofrayı paylaşıyoruz. Aynı tencerede pişen yemeği paylaşmanın mutluluğu var. Çocuk, yaşlı, bir sürü misafirimiz var, bununla birlikte amca, teyze rolündeki büyüklerimiz bizimle beraber. Bugün farklı bir ortam yaşanıyor burada. Gençlerimiz de bu durumdan istifade ederken ramazanın maneviyatına ulaşma konusunda önemli bir görev üstlenmiş oluyoruz” şeklinde konuştu.

Böyle bir etkinlikten dolayı son derece memnun olduklarını dile getiren Başkan Erdem , “Görüldüğü gibi tüm insanlar bir araya gelmiş ramazanı kutluyoruz burada. Ramazanın tüm ümmete özellikle de ülkemize sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum. İnşallah bayrama da böyle hep beraber kardeşçe gireriz” diye konuştu.

Reklamı Geç