Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SANCAKTEPE’NİN AYDINLIK GELECEĞİ İÇİN BEN DE VARIM..”

Sancaktepe kamuoyunda sivil toplum

Sancaktepe kamuoyunda sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği etkin görevlerle tanınan Yüksel Atmaca, Cumhuriyet Halk Partisi’nden meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Başvuru dosyasını İlçe Başkanı Muharrem Aydın’a takdim eden Atmaca; “Sancaktepe’nin aydınlık geleceği için her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazırım” dedi.

31 Mart seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nda talep yoğunluğu yaşanıyor. İlçe kamuoyunun sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği etkin görevleriyle yakından tanıdığı Tokat İli Şenköy Dernek Başkanı Yüksel Atmaca CHP meclis üyesi aday adaylığı başvurunu gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Muharrem Aydın’a adaylık dosyasını takdim eden Atmaca, “Hep birlikte yaşadığımız Sancaktepe’nin aydınlık geleceği için her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazırım. Partimizi yerelde iktidara taşımak ve Sancaktepe’de sosyal demokrat belediyecilik bayrağını dalgalandırmak için 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden alanlarda halkımızla dayanışma içerisinde olacağız” dedi. İlçe Başkanı Muharrem Aydın da Atmaca’ya çıkmış olduğu hizmet yarışında başarılar diledi.

YÜKSEL ATMACA KİMDİR, YAKINDAN TANIYALIM..

Sancaktepe’de faaliyet gösteren Tokat İli Şenköy Dernek Başkanı Yüksel Atmaca, 1980 Tokat Şenköy doğumludur. Evli ve iki çocuk babası olan Atmaca, uzun yıllar üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde hem memleketi Tokat’ta hem de Sancaktepe’de sandık başkanlığı, gençlik kolları, okul sorumluluğu gibi çeşitli görevlerde bulundu. Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’te idari işler başkan yardımcısı da olan Atmaca, Sancaktepe Canlar Cemevi Kurucu başkan yardımcısı. Atmaca Turizm adında kendi aile şirketi ile ticari faaliyette bulunan Yüksel Atmaca, çeşitli sosyal sorumluluk projesi ile de başarılı işlere imza atmış bir isim.

Reklamı Geç