Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAF ODASI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR..

Üyelerini her türlü konuda

Üyelerini her türlü konuda bilgilendiren ve bilinçlendiren Ümraniye Esnaf Odası, kayıt dışı ekonomik sorunlarla mücadele ve sosyal güvenlik konularında Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Coşkun Bilgin’in katılıp sunum yaptığı bir seminer düzenledi.

sgk umraniye esnaf 5Bölge esnafına yönelik faaliyetlerini sürdüren Ümraniye Esnaf Odası sosyal güvenlik konularında üyelerini bilgilendirmek amacıyla SGK’nın desteğiyle bir seminer düzenledi. Seminerde sosyal güvenlik uygulamaları, kayıt dışı istihdam gibi konuların yanı sıra SGK tarafından sağlanan teşvikler hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı. Ümraniye SGM Müdürü Coşkun Bilgin’in önemli konularda sunum yaptığı toplantıda konuşan Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil; “Esnafımızı her türlü konuda bilgilendirmeye ve aydınlatmaya devam edeceğiz” dedi.

sgk umraniye esnaf 3COŞKUN BİLGİN; “İSTİHDAM İÇİN BİRÇOK ÖZENDİRİCİ TEŞVİK BULUNMAKTADIR”

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Coşkun Bilgin konuşmasında; Merkez Müdürlüğü olarak her ay düzenli olarak bölgemizde bu seminerleri düzenlediklerini, bu yollarla toplumun her kesiminde sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına çalıştıklarını ifade ederken, kayıt dışı istihdamın ülkemiz ekonomisindeki olumsuz etkilerinin her kesim tarafından bilindiğini, kayıt dışılığın işverene bir karının olmadığını, devletin teşvik politikalarının işverenler için önemli bir fırsat olduğunu, bu fırsatı herkesin iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade ettikten sonra, teşvikler, sosyal güvenlik uygulamaları, kayıt dışı istihdam gibi konularda katılımcılara bilgi vererek soruları yanıtladı.

sgk umraniye esnaf 1ÖZDİL; “ESNAF OLARAK SGK’YI YANIMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Seminerde bir konuşma yapan Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil; “Ülkemizde kayıt dışılığın boyutlarını bizler de biliyoruz, kayıt dışılığın en büyük nedeninin işverenlerin yani bizlerin devlet teşviklerinden yeterince haberdar olamamasından kaynaklandığı aşikardır. Ümraniye SGK olarak bölgemizde yapılan bu tür seminerleri takdirle takip ediyoruz. Bugün bu seminer ile eksik bildiklerimizi tamamladık bildiklerimize yenilerini ekledik. Esnaflar olarak kendilerine de böyle bir imkan tanıdıkları için Ümraniye SGK Müdürü Coşkun Bilgin’e teşekkür ediyorum” dedi.

sgk umraniye esnaf 2Seminer, Coşkun Bilgin’ in, Ümraniye Esnaf Odası üyelerinin sosyal güvenlik konusunda merak ettikleri soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.

Reklamı Geç