Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NEDEN SÜREKLİ HASAN ÖZTÜRK PANKARTLARI TOPLATILIYOR..

Çekmeky’ü Sevenler Platformu’nun astığı

Çekmeky’ü Sevenler Platformu’nun astığı “Daha Güzel Bir Çekmeköy İçin Adayımız Hasan Öztürk” afişlerinin zabıta tarafından sürekli kesilerek toplatılması tepkilere neden oldu. Platform Basın Sözcüsü Marina Diriyi, “Hasan Öztürk pankartları sürekli toplatılırken siyasi partilerin pankartları neden duruyor?” diye sordu.

Platform üyeleri adına bir açıklama yapan basın sözcüsü Marina Diriyi; “Biz Çekmeköy Sevenler Platformu siyası olmayan bir sivil toplum örgütüyüz. Bizim afiş ve pankartlarımız bir saat bile duramazken siyasi partilerin afişleri bir haftadır duruyor ve daha ne kadar kalacağı belli değil. Aday adayına sözümüz yok ama buradan yetkililere sesleniyoruz bu adalet mi kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz..” dedi.

Hasan Öztürk isminin kime neden rahatsızlık vereceğini soran platform üyeleri, “Belediye başkanı bile bizlere son derece yakın ilgi gösterirken, bizim afiş ve pankartlarımızın zabıta tarafından sürekli şekilde toplatılması arada farklı ellerin devreye girdiğini gösteriyor. Bizim afiş ve pankartlarımız siyasi değil, önce siyasi partilerin pankartları toplatılsın. Çifte standart uygulanması doğru değil” şeklinde zerzenişte bulundular.

Reklamı Geç