Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKDEF GENÇLİĞİNDEN FARKINDALIK PANELİ..

Tokat İli Dernekler Federasyonu

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti. Panelde alanında uzman isimler tarafından afet anı ve sonrasına yönelik sürdürülebilir yaşam için önemli bilgileri verildi.

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ Sancaktepe Final Eğitim Kurumları seminer salonunda gerçekleşti. TOKDEF Başkanı İlhami Özel, Gençlik Kolları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bayram Can ve Gençlik Kolları Başkanı Sinan Korkmaz’ın afetler, deprem güvenliği ve alınması gereken tedbirlere ilişkin sunumlar yaptığı panelde bilinçli toplum yapısının güçlendirilmesine dair mesajlar verildi.

Panelin eğitim kısmında ise eğitimci konuklar; Arama Kurtarma Eğitmeni Dilruba Duygu Söylemez, Arama Kurtarma Eğitmeni Irkın Çubuk ve Psikolog Berfin Burçak Kaya birbirinden önemli bilgiler paylaştı. Yaşanan son Kahramanmaraş depreminde arama ve kurtarma faaliyetlerine katılmış olan uzman isimler, üzerinde bulunduğumuz fay hatları gerçeğinden hareketle deprem ülkesi olduğumuzu ve depremlerin hayatımızda her zaman yaşanacağını, dolayısı ile bizim depremle yaşamaya alışmamız ve gereken tedbirleri almamız gerektiğini kaydettiler.

Reklamı Geç