Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TUZLA’DA ‘SEN DE SEVİNDİR’ KERMESİ..

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, ihtiyaç sahibi kadınlar yararına el emeği ürünlerden oluşan kermes düzenledi. “Sen de Sevindir” temalı sergiye Tuzlalı kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

tuzla kermes acilis 5Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Komisyonu’na kayıtlı ihtiyaç sahibi kadınlar, el emeği ürünlerini kermeste tanıttı. Ev dekorasyonundan mutfak ve banyo dekorasyonuna, iç ve dış mekanları süsleyen ürünlerden tablolara, cam sanatından organizasyon süslemelerine çok çeşitli ürünler kermeste beğeniye sunuldu. Serginin açılış kurdelası Kaymakam Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır, Belediye Başkanı Dr. Şadi  Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve konuklar tarafından birlikte kesildi.

tuzla kermes acilis 1Kermes hakkında bilgi veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi  Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Gönül Elleri Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi kadınların el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyoruz. Kermesi geliri üretimi gerçekleştiren kadınların ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak. Bu bakımdan kadınlarımız için çok önemli bir faaliyet. Biz de balık tutmayı öğretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. O bakımdan kadının da bu mutluluğu yaşamasını istiyoruz. Kadınlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bu kermes, bizim için çok değerli. İhtiyaç sahibi kadınlarımızın yapmış olduğu ürünleri satın alarak “Sen de Sevindir” diyoruz. Biz kermesimizde “Sen de Sevindir” diyoruz ama Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesi’nde üretilen ürünleri alarak, ihtiyaç sahibi kadınları her zaman sevindirebilirsiniz” dedi.

tuzla kermes acilis 2Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Komisyonu kermesi, 29 Mayıs 2016 Pazar gününe kadar Cami Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde açık kalacak.

tuzla kermes acilis 3

Reklamı Geç