Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMİT ÖZDAĞ, HEM İKTİDAR HEM MUHALEFETE YÜKLENDİ..

Zafer Partisi, Çekmeköy’de kuruluş

Zafer Partisi, Çekmeköy’de kuruluş yıldönümünü Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın da katıldığı coşkulu bir programla kutladı. Gecede partililere seslenen İlçe Başkanı Atakan Kandemir, “Zafer Partisi’nin zaferi yakın” derken, Genel Başkan Ümit Özdağ da, “İlk seçimde Erdoğan’ı emekli edeceğiz, bonus olarak da Kemal Kılıçdaroğlu’nu evine göndereceğiz” dedi.

Türk siyasetinin yeni oluşumlarından Zafer Partisi, Çekmeköy’de birinci kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı. Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın da katıldığı gecede İstanbul teşkilatları ve partinin önde gelenleri biraraya geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan gecede Çekmeköy mahalle sorumlularına mazbatalarını veren Genel Başkan Özdağ, ilçe teşkilatının kuruluş yıldönümü pastasını kesti. Zafer Partisi’nin Çekmeköy’de kurulduğu günden bugüne yapmış olduğu etkinlik ve faaliyetler de sinevizyon gösterisi ile partililere izletildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Atakan Kandemir, sahada sokak sokak çalıştıklarını ve her kapıyı çalarak Zafer Partisi’ni halka anlattıklarını söyledi. Teşkilatlanma çalışmalarını hızla tamamlayarak 21 mahalleye yayıldıklarını kaydeden Kandemir, “Ekonomik sorunlar başta olmak üzere, zorlu geçim şartları altında inin inim inleyen vatandaşımızın bize olan ilgi ve teveccühünün her geçen gün daha da yükseldiğini görüyoruz. Her yaş grubundan insanlarımız akın akın geliyor. Zafer Partisi’nin zaferi yakın” şeklinde konuştu.

Salon girişinde partililerin yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Özdağ, hem iktidar hem de muhalefet partilerine sert sözlerle yüklendi. İttifaklardan birinin arkasında Washington, diğerinin arkasında Moskova olduğunu iddia eden Özdağ, “Bizim arkamızda ise Ankara ve Türk halkı var” dedi. Türkiye’de son zamanlarda iki şeyin sürekli yükselişte olduğunu bunlardan birinin döviz kurları, diğerinin ise Zafer Partisi olduğunu söyleyen Özdağ, “Onlarca il ve ilçe ziyaret ediyorum. Gelecek ay itibarı ile 80 ilde çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Milletimiz acil çıkış kapısı arar gibi arayışta. Türkiye’nin dört bir yanından başta sevgili gençler ve kadınlar olmak üzere her kesimden büyük destek görüyoruz. Gözlerdeki sevgi parıltıları ile yükselişi önlenemeyen Zafer Partisi dalga dalga yayılıyor” dedi.

Türkiye’de seçim sürecinin başladığını ifade eden Özdağ, “Artık seçim sathı mahallindeyiz. Biz 23 Ekim’de Samsun’dan kampanyamızı başlattık. Hiçbir kaygımız, baraj korkumuz yok” dedi. Erdoğan’ın 2 kez Cumhurbaşkanlığı yaptığını ve mevcut Anayasa’ya göre 3. kez aday olamayacağını da iddia eden Özdağ, “Buradan Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’e sesleniyorum. Gelin Erdoğan’ın işbirlikçisi olmayın. Sahte bir erken seçim kararı suçuna imza atmayın. Eğer YSK, Anayasa’ya rağmen bu suçu işlerse zamanı geldiğinde bunun hesabını onlardan da sorarız. İlla bir erken seçim olacaksa da Mart’ta yapalım ve mevcut yasa geçerli olsun, baraj da yüzde 10 olsun” şeklinde konuştu.

“Esnaf da bizim ne yapmak istediğimizi anlamış durumda” diyen Özdağ, “Bu ülkeden sığınmacılar gitmeden ekonomik kalkınma ve bu krizden çıkış mümkün değil” dedi. Kendilerine medya ambargosu uygulandığını ifade eden Özdağ, “Bütün ambargoları sokakta çalışa çalışa aşacağız. Çakma muhalefeti de bir bir deşifre edip halka anlatacağız. İlk seçimde Erdoğan’ı emekli edeceğiz, bonus olarak da Kemal Kılıçdaroğlu’nu evine göndereceğiz” dedi.

Gecenin sonunda Çekmeköy Teşkilatı ile fotoğraf veren Genel Başkan Özdağ’a partililerin yoğun ilgisi vardı.

Türk siyasetinin bir diğer yeni oluşumlarından Memleket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Bora Reisoğlu da ilçe yöneticileri ile birlikte geceye katılarak Zafer Partisi İlçe Teşkilatı’na destek oldu.

Zafer Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın kuruluş yıldönümü gecesine katılan isimler arasında Çamlık Mahallesi Muhtarı Metin Çoban, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Adem Kınık, Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Süslü ve Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Yücel Aydın gibi isimler de vardı.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Şükrü Bakar da Zafer Partisi kuruluş yıldönümü gecesine katılanlar arasındaydı.

Reklamı Geç