Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZAFER PARTİSİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI SAHADA..

Zafer Partisi’nin en çok

Zafer Partisi’nin en çok ses getiren politikalarından, ülkemizdeki göçmen krizi ve mülteci sorunu hakkında başlatılan imza kampanyası Çekmeköy’de de yoğun ilgi görüyor. İlçe Başkanı Atakan Kandemir, yeni üye kayıtlarının da her geçen gün arttığını açıkladı.

Türk siyaset tarihinin en yeni partilerinden Prof. Dr. Ümit Özdağ genel başkanlığındaki Zafer Partisi teşkilatlarının saha çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Partinin en çok ses getiren politikalarından ülkemizdeki mülteci sorunu ve göçmen krizi hakkında halkı sürekli bilinçlendiren Zafer Partisi teşkilatları vatandaştan destek görüyor. Zafer Partisi’nin Çekmeköy Salı pazarı girişinde yeni üye kaydı ve imza kampanyası amacıyla kurulan standı da vatandaşların ilgi odağı oldu. Gün boyu vatandaşlara broşür dağıtan ve Pazar çantası hediye eden Zafer Partisi İlçe Başkanı Atakan Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri özellikle göçmen krizi ve mülteci sorunu için çok sayıda imza toplandığını açıkladılar.

Zafer Partisi İlçe Başkanı Atakan Kandemir, “Çekmeköy’ün dört bir yanında sürdürdüğümüz saha çalışmalarında olduğu gibi Şahinbey Caddesi üzerindeki standımızda da vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılandık. Partimize yeni üye kayıtları yoğun bir katılımla devam ediyor. Yine mülteci krizi ve göçmen krizi için partimizin ülke sathına yaydığı imza kampanyasına destekleri için tüm Çekmeköy halkına teşekkür ediyorum. Vatandaşımızı bilgilendiren ve bilinçlendiren çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Reklamı Geç